Makelaar Valkenswaard

AFSPRAAK MAKEN MET UW MAKELAAR IN VALKENSWAARD

Voor de aankoop of verkoop van uw woning of appartement in Valkenswaard, raadpleegt u onze NVM makelaars en adviseurs. Dankzij ons grote bereik beschikken we over een enorm bestand met potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven. In tegenstelling tot lokale makelaars, hebben we niet alleen connecties met woningzoekenden in Valkenswaard zelf, maar ook met zoekers in omliggende gemeenten.

Wilt u meer weten over onze proactieve en flexibele werkwijze? Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond of in het weekend mogelijk!

Met onze jarenlange ervaring zijn we altijd op de hoogte van de actuele huizenmarkt in Valkenswaard. Schakel de experts van Hypodomus Makelaars in voor het kopen of verkopen van een huis in Valkenswaard. U profiteert bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • Groter bereik dan lokale makelaars
 • Snelle gemiddelde verkooptermijn
 • Makelaar én hypotheekadviseur
 • Beschikbaar in de avond en het weekend
 • Uitgeroepen tot beste makelaar in Noord-Brabant

Woningverkoop, -aankoop en hypotheekadvies in Valkenswaard

Bekijk hier ons meest recente aanbod van woningen in Valkenswaard, of neem een kijkje bij het volledige woningaanbod.

Uw woning kopen in Valkenswaard

Onze aankoopmakelaars helpen u bij het kopen van uw droomhuis in Valkenswaard tegen de beste prijs:

 • Kosteloze 1e aankoopbezichtiging
 • Gratis aankoopscan met professionele evaluatie
 • Onderhandelingsstrategie door een ervaren aankoopmakelaar
 • Controle koopakte en afhandeling koopovereenkomst

Een woning verkopen

Met één van onze verkoopmakelaars verkoopt u uw woning vlot en tegen de beste voorwaarden:

 • Profiteer van onze snelle gemiddelde verkooptermijn
 • We zijn ook ’s avonds en op zaterdag bereikbaar
 • Duidelijke communicatie gedurende het verkoopproces
 • Specialist in woningpresentatie

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie
Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Boudewijn Conijn
Boudewijn Conijn
NVM Makelaar | RM
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

Vakmanschap vanuit een correct team. De verkoop is zo snel gegaan dat ik niet eens meer weet of het huis überhaupt mijn eigendom is geweest !

Erwin is een fijne makelaar. Deskundig, duidelijk en houdt tempo erin. De verkoop liep zeer voorspoedig en professioneel. Al met al zeer tevreden over het verloop en afhandeling. Zou Hypodomus aanbevelen als makelaar.

Dhr. Kerkhof

Ons huis is verkocht vanwege persoonlijke omstandigheden, de makelaar had echt een luisterend oor en heel veel geduld, ook is alles alsnog spoedig verlopen en heeft hij ons huis razendsnel verkocht voor een goede prijs, ik zou Hypodomus aan iedereen aanraden!

VERkoopmakelaar valkenswaard: uw woning verkopen

Ons brede netwerk in Valkenswaard en omstreken maakt het mogelijk om vraag en aanbod goed en vlot met elkaar te matchen. Hierdoor heeft Hypodomus Makelaars een zeer korte verkooptermijn ten opzichte van lokale makelaars. We verkopen ieder huis snel, effectief en tegen de beste voorwaarden. Onze gemiddelde verkooptermijn is minder dan drie maanden, maar het komt ook voor dat we woningen binnen een week of zelfs in één dag verkopen. Samen met u bepalen we de effectiefste verkoopstrategie en presenteren we uw woning op professionele wijze aan een groot aantal woningzoekers.

aankoopmakelaar valkenswaard: een woning kopen

Bent u op zoek naar een woning in Valkenswaard en kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze aankoopmakelaars begeleiden u bij het volledige proces van het kopen van uw nieuwe woning. We helpen van begin tot eind: bij de bezichtiging, maar ook met de afhandeling van de koopovereenkomst bij de notaris. Een aankoopmakelaar ondersteunt u op rationele wijze bij de onderhandeling. Zo voorkomt u dat u in al uw enthousiasme te veel betaalt voor uw nieuwe huis.

KOSTELOZE EERSTE AANKOOPBEZICHTIGING

Ter kennismaking met Hypodomus Makelaars staat onze aankoopmakelaar voor u klaar met een kosteloze eerste aankoopbezichtiging. Wanneer u een woning heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, gaat onze makelaar met u mee om u te adviseren bij de bezichtiging. Besluit u een bod uit te brengen, neem dan onze aankoopmakelaar in de arm. We ontzorgen u in het volledige aankoopproces.

GRATIS AANKOOPSCAN

Bent u een mooi huis tegengekomen in Valkenswaard? Profiteer dan van een gratis aankoopscan door een aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars. Deze dienst bieden we aan bij woningen die we niet zelf verkopen. Onze makelaar gaat met u mee tijdens de tweede bezichtiging om de woning te beoordelen op de bouwkundige staat, locatie, waarde en marktpositie.

HYPODOMUS HUISZOEKER

Wanneer u moeite heeft met het vinden van uw ideale woning of wanneer er veel concurrentie is van andere bieders, dan biedt de Hypodomus Huiszoeker uitkomst. Door middel van dit systeem houden we u op de hoogte van nieuw woningaanbod dat aansluit op uw criteria. Zo krijgt u huizen te zien nog voordat ze op Funda verschijnen en kunt u als eerste een bod uitbrengen. Dit geeft u een groot voordeel ten opzichte van andere woningzoekenden!

ONZE WERKWIJZE

De makelaars van Hypodomus Makelaars ontzorgen u bij het complete proces van het kopen van een huis. We doorlopen samen met u de volgende stappen:

Bezichtiging van woningen

Onze aankoopmakelaar gaat met u mee op pad om woningen te bezichtigen. Met zijn professionele blik bekijkt hij de huizen en weet hij precies welke vragen hij moet stellen. U krijgt een rapportage van de bekeken woningen en ontvangt advies over onder andere:

 • De waarde
 • De bouwtechnische staat
 • De voor- en nadelen van de woning

De onderhandeling

Is uw keuze voor een woning gemaakt? Dan starten we met de onderhandelingen. Onze professionele aankoopmakelaars bespreken de onderstaande zaken en houden u op de hoogte van het onderhandelingstraject:

 • De koopsom
 • Alle voorwaarden
 • De opleveringstermijn
 • Overname van goederen (optioneel)
 • Notariskeuze

Afhandeling van de koopovereenkomst

Voordat u tekent voor de woning, controleert onze aankoopmakelaar de koopakte bij de notaris. bovendien staat onze hypotheekadviseur u graag bij met passend hypotheekadvies indien u dat wenst. Nadat de notaris de officiële leveringsakte en hypotheekakte heeft opgesteld, controleert de aankoopmakelaar alles nog een keer.

Hypotheekadvies van Hypodomus Makelaars

U kunt bij Hypodomus Makelaars ook terecht voor professioneel hypotheekadvies. We helpen u graag bij het maken van een keuze uit verschillende hypotheken. We staan elke dag voor u klaar, ook op avonden en in het weekend. Maak geheel vrijblijvend een afspraak of lees meer over onze hypotheekadviseur.

Afspraak maken

Benieuwd naar wat Hypodomus Makelaars voor u kan betekenen? Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen. Voor een vrijblijvende afspraak neemt u contact met ons op via 040 820 0020 of vult u ons online contactformulier in.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.