Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Makelaar Veldhoven

Afspraak maken met een makelaar in Veldhoven

 

Onze NVM makelaars en adviseurs ondersteunen je graag bij de verkoop of aankoop van jouw woonhuis of appartement in Veldhoven. Wij hebben hier vaak een groter bereik dan de lokale makelaar. Naast de zoekers welke specifiek in Veldhoven op zoek zijn, bereiken we ook woningzoekenden in omliggende gemeente zoals onder andere in Eindhoven. Tevens beschikken we over een enorm bestand met mogelijke kopers die bij ons ingeschreven staan. 

Wil je meer weten over onze actieve werkwijze? Maak een vrijblijvende afspraak: wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Wij zijn ook in de avond en in het weekend beschikbaar voor afspraken.

Met onze ruime ervaring kennen wij de huizenmarkt in Veldhoven als geen ander. Hypodomus Makelaars helpt je graag bij het kopen of verkopen van een huis in Veldhoven. Ontdek de voordelen van Hypodomus:

 • Hypodomus Makelaars heeft een groot bereik
 • Wij hebben een snelle gemiddelde verkooptermijn
 • Makelaar en hypotheekadviseur onder één dak
 • Ook beschikbaar in de avonduren en op zaterdag
 • Uitgeroepen tot beste makelaar in de regio Brainport
Makelaar Veldhoven Hypodomus Makelaars Huis Verkopen

Een woning in Veldhoven kopen

Hieronder vind je het meest recente aanbod in Veldhoven.

je woning verkopen

Verkoop je woning snel en tegen de beste voorwaarden met een van onze verkoopmakelaars:

 • We hebben een snelle gemiddelde verkooptermijn
 • Ook ’s avonds en op zaterdag
 • Duidelijke communicatie tijdens het verkooptraject
 • Specialist in woningpresentatie

Een woning kopen

Koop je droomhuis in Veldhoven tegen de beste prijs met behulp van een van onze aankoopmakelaars:

 • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
 • Gratis aankoopscan
 • Controle koopakte van het zoeken van een woning tot afwerking bij de notaris
 • Onderhandelingsstrategie door ervaren aankoopmakelaar

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur RM-RT | directeur - eigenaar
Meer Info
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur RM-RT
Meer Info
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Kandidaat Makelaar - Taxateur | K-RMT
Meer Info

Ervaringen van onze klanten

Hypodomus heeft voor mij precies gedaan wat ik verwachtte. Vanaf de 1e intake tot en met de overdracht van mijn woning. Communicatie verliep steeds goed en tijdig. Het hele team was op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Ik ben zeer tevreden over de flexibiliteit van Hypodomus. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze informeerde mij goed over de bezichtigen. Ook bij vragen werd er goed geschakeld en kreeg ik snel en correct antwoord.

Ik ben zeer tevreden over de stipte opvolging van acties, de nauwkeurige manier van werken en de zeer goede communicatie. Daarnaast is mijn huis heel goed gepresenteerd op Funda!

jouw woning verkopen: verkoopmakelaar Veldhoven

Dankzij ons uitgebreide netwerk in Veldhoven en omgeving weten wij vraag en aanbod goed samen te brengen. Wij verkopen elk huis effectief, snel én tegen de beste voorwaarden. Onze gemiddelde verkooptijd is opvallend snel, maar wij verkopen woningen ook vaak binnen een week of zelfs binnen één dag. Deze korte verkooptijd heeft onder andere te maken met onze specialisatie in woningpresentatie.

Een woning kopen: aankoopmakelaar Veldhoven

Heb je jouw droomhuis gevonden in Veldhoven? Onze aankoopmakelaars zijn je graag van dienst bij het onderhandelen tijdens de aankoop. Ook als je nog op zoek bent naar een woning in Veldhoven helpen wij je graag. Bij het kopen van een woning is het gevaar vaak dat je door je enthousiasme niet meer rationeel onderhandelt, waardoor je te veel betaalt. Onze aankoopmakelaars onderhandelen voor je op rationele gronden en weten precies wat een woning écht waard is.

Kosteloze eerste aankoopbezichtiging

Maak kennis met onze dienstverlening en schakel onze aankoopmakelaar in voor een kosteloze eerste aankoopbezichtiging. De makelaar gaat met je mee om een woning te bezichtigen die aan jouw woonwensen en -eisen voldoet. Wil je vervolgens een bieding uitbrengen? Neem onze aankoopmakelaar in de arm en benut zijn kennis en expertise. We ontzorgen je in het aankoopproces en zorgen voor een scherpe aankoopprijs.

Gratis aankoopscan

Bij Hypodomus krijg je een gratis aankoopscan van een professionele aankoopmakelaar. Heb je een mooie woning gezien in Veldhoven en beviel de eerste bezichtiging goed? Dan gaat een aankoopmakelaar van Hypodomus met je mee naar een tweede bezichtiging. Hij beoordeelt de woning op bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. Deze dienst bieden wij alleen aan bij woningen die niet door onszelf verkocht worden.

Hypodomus Huiszoeker

Als je veel moeite hebt om een geschikte koopwoning te vinden of als je het bij biedingen steeds aflegt tegen andere huizenzoekers, probeer dan de Hypodomus Huiszoeker. Met dit systeem word je dagelijks op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aansluit op jouw criteria, zelfs voordat het op Funda verschijnt. Dit geeft je de kans om als een van de eerste te bezichtigen en eventueel een bieding te doen. Met de effectieve onderhandelingsstrategieën van onze aankoopmakelaars creëer je zo een groot voordeel ten opzichte van andere huizenzoekers.

ONZE WERKWIJZE

Hypodomus makelaars ondersteunt je bij het gehele traject van de aankoop van een woning. De volgende stappen doorlopen wij met je:

BEZICHTIGING VAN WONINGEN

Onze aankoopmakelaar gaat met je mee naar de bezichtiging van woningen. Hij bekijkt de woningen met een professionele blik en weet welke vragen hij moet stellen. Vervolgens stelt hij een rapportage op van de bekeken woningen en word je geadviseerd over de volgende zaken:

 • De waarde van de woning
 • De bouwtechnische staat
 • Juridische aspecten, zoals een bestemmingsplan

ONDERHANDELING

Wanneer je een woning gevonden hebt, beginnen we met de onderhandelingen. Onze aankoopmakelaars houden je op de hoogte van het onderhandelingsproces en bespreken bij de onderhandelingen de volgende zaken:

 • Koopsom
 • Voorwaarden
 • Opleveringstermijn
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen

AFHANDELING VAN DE KOOPOVEREENKOMST

Onze aankoopmakelaar controleert de koopakte bij de notaris voordat je deze ondertekent. Vervolgens krijg je, indien gewenst, hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur. De notaris stelt vervolgens de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op. Onze aankoopmakelaar is ook hierbij aanwezig om alle documenten nogmaals te controleren.

MAKELAAR EN HYPOTHEEKADVISEUR

Naast de koop en verkoop van woningen kun je bij Hypodomus ook terecht voor hypotheekadvies. Wij hebben altijd een hypotheek die bij je past en onze hypotheekadviseur helpt je graag bij het maken van een keuze. Hypodomus Makelaars Eindhoven is continu op zoek naar oplossingen om jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen of aan te kopen. Wij staan altijd voor je klaar, ook ná kantoortijden en in het weekend. Het is onze missie om je te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens gaat, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

AFSPRAAK MAKEN

Wil je weten wat Hypodomus Makelaars voor je kan betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met je. Dit kan ‘s avonds of in het weekend. Neem telefonisch contact met ons op via het 040 820 0020. Wil je dat wij contact met je opnemen of wil je direct een afspraak maken, vul dan het contactformulier in.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.