Veldhoven-Meerhovenring

Makelaar Veldhoven

Afspraak maken met een makelaar in Veldhoven

 

Onze NVM makelaars en adviseurs ondersteunen u graag bij de verkoop of aankoop van uw woonhuis of appartement in Veldhoven. Wij hebben hier vaak een groter bereik dan de lokale makelaar. Naast de zoekers welke specifiek in Veldhoven op zoek zijn, bereiken we ook woningzoekenden in omliggende gemeente zoals onder andere in Eindhoven. Tevens beschikken we over een enorm bestand met mogelijke kopers die bij ons ingeschreven staan. 

Wilt u meer weten over onze actieve werkwijze? Maak een vrijblijvende afspraak: wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn ook in de avond en in het weekend beschikbaar voor afspraken.

Met onze ruime ervaring kennen wij de huizenmarkt in Veldhoven als geen ander. Hypodomus Makelaars helpt u graag bij het kopen of verkopen van een huis in Veldhoven. Ontdek de voordelen van Hypodomus:

 • Hypodomus Makelaars heeft een groot bereik
 • Wij hebben een snelle gemiddelde verkooptermijn
 • Makelaar en hypotheekadviseur onder één dak
 • Ook beschikbaar in de avonduren en op zaterdag
 • Uitgeroepen tot beste makelaar in de regio Brainport
Makelaar Veldhoven Hypodomus Makelaars Huis Verkopen

Een woning in Veldhoven kopen

HIeronder vindt u het meest recente aanbod in Veldhoven.

Uw woning verkopen

Verkoop uw woning snel en tegen de beste voorwaarden met een van onze verkoopmakelaars:

 • We hebben een snelle gemiddelde verkooptermijn
 • Ook ’s avonds en op zaterdag
 • Duidelijke communicatie tijdens het verkooptraject
 • Specialist in woningpresentatie

Een woning kopen

Koop uw droomhuis in Veldhoven tegen de beste prijs met behulp van een van onze aankoopmakelaars:

 • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
 • Gratis aankoopscan
 • Controle koopakte van het zoeken van een woning tot afwerking bij de notaris
 • Onderhandelingsstrategie door ervaren aankoopmakelaar

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Makelaar | K-RMT
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

Hypodomus heeft voor mij precies gedaan wat ik verwachtte. Vanaf de 1e intake tot en met de overdracht van mijn woning. Communicatie verliep steeds goed en tijdig. Het hele team was op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Ik ben zeer tevreden over de flexibiliteit van Hypodomus. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze informeerde mij goed over de bezichtigen. Ook bij vragen werd er goed geschakeld en kreeg ik snel en correct antwoord.

Ik ben zeer tevreden over de stipte opvolging van acties, de nauwkeurige manier van werken en de zeer goede communicatie. Daarnaast is mijn huis heel goed gepresenteerd op Funda!

Uw woning verkopen: verkoopmakelaar Veldhoven

Dankzij ons uitgebreide netwerk in Veldhoven en omgeving weten wij vraag en aanbod goed samen te brengen. Wij verkopen elk huis effectief, snel én tegen de beste voorwaarden. Onze gemiddelde verkooptijd is drie maanden, maar wij verkopen woningen ook vaak binnen een week of zelfs binnen één dag. Deze korte verkooptijd heeft onder andere te maken met onze specialisatie in woningpresentatie.

Een woning kopen: aankoopmakelaar Veldhoven

Heeft u uw droomhuis gevonden in Veldhoven? Onze aankoopmakelaars zijn u graag van dienst bij het onderhandelen tijdens de aankoop. Ook als u nog op zoek bent naar een woning in Veldhoven helpen wij u graag. Bij het kopen van een woning is het gevaar vaak dat u door uw enthousiasme niet meer rationeel onderhandelt, waardoor u te veel betaalt. Onze aankoopmakelaars onderhandelen voor u op rationele gronden en weten precies wat een woning écht waard is.

Kosteloze eerste aankoopbezichtiging

Maak kennis met onze dienstverlening en schakel onze aankoopmakelaar in voor een kosteloze eerste aankoopbezichtiging. De makelaar gaat met u mee om een woning te bezichtigen die aan uw woonwensen en -eisen voldoet. Wilt u vervolgens een bieding uitbrengen? Neem onze aankoopmakelaar in de arm en benut zijn kennis en expertise. We ontzorgen u in het aankoopproces en zorgen voor een scherpe aankoopprijs.

Gratis aankoopscan

Bij Hypodomus krijgt u een gratis aankoopscan van een professionele aankoopmakelaar. Heeft u een mooie woning gezien in Veldhoven en beviel de eerste bezichtiging goed? Dan gaat een aankoopmakelaar van Hypodomus met u mee op tweede bezichtiging. Hij beoordeelt de woning op bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. Deze dienst bieden wij alleen aan bij woningen die niet door onszelf verkocht worden.

Hypodomus Huiszoeker

Als u veel moeite heeft om een geschikte koopwoning te vinden of als u het bij biedingen steeds aflegt tegen andere huizenzoekers, probeer dan de Hypodomus Huiszoeker. Met dit systeem wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aansluit op uw criteria, zelfs voordat het op Funda verschijnt. Dit geeft u de kans om als een van de eersten te bezichtigen en eventueel een bieding te doen. Met de effectieve onderhandelingsstrategieën van onze aankoopmakelaars creëert u zo een groot voordeel ten opzichte van andere huizenzoekers.

ONZE WERKWIJZE

Hypodomus makelaars ondersteunt u bij het gehele traject van de aankoop van een woning. De volgende stappen doorlopen wij met u:

BEZICHTIGING VAN WONINGEN

Onze aankoopmakelaar gaat met u mee naar de bezichtiging van woningen. Hij bekijkt de woningen met een professionele blik en weet welke vragen hij moet stellen. Vervolgens stelt hij een rapportage op van de bekeken woningen en wordt u geadviseerd over de volgende zaken:

 • De waarde van de woning
 • De bouwtechnische staat
 • Juridische aspecten, zoals een bestemmingsplan

ONDERHANDELING

Wanneer u een woning gevonden heeft, beginnen we met de onderhandelingen. Onze aankoopmakelaars houden u op de hoogte van het onderhandelingsproces en bespreken bij de onderhandelingen de volgende zaken:

 • Koopsom
 • Voorwaarden
 • Opleveringstermijn
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen

AFHANDELING VAN DE KOOPOVEREENKOMST

Onze aankoopmakelaar controleert de koopakte bij de notaris voordat u deze ondertekent. Vervolgens krijgt u, indien gewenst, hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur. De notaris stelt vervolgens de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op. Onze aankoopmakelaar is ook hierbij aanwezig om alle documenten nogmaals te controleren.

MAKELAAR EN HYPOTHEEKADVISEUR

Naast de koop en verkoop van woningen kunt u bij Hypodomus ook terecht voor hypotheekadvies. Wij hebben altijd een hypotheek die bij u past en onze hypotheekadviseur helpt u graag bij het maken van een keuze. Hypodomus Makelaars Eindhoven is continu op zoek naar oplossingen om uw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen of aan te kopen. Wij staan altijd voor u klaar, ook ná kantoortijden en in het weekend. Het is onze missie om u te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens gaat, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u weten wat Hypodomus Makelaars voor u kan betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u. Dit kan ‘s avonds of in het weekend. Neem telefonisch contact met ons op via het 040 820 0020. Wilt u dat wij contact met u opnemen of wilt u direct een afspraak maken, vul dan het contactformulier in.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.