Makelaar Veldhoven

Met onze ruime ervaring kennen wij de huizenmarkt in Veldhoven als geen ander. Hypodomus Makelaars helpt u graag bij het kopen of verkopen van een huis in Veldhoven. Ontdek de voordelen van Hypodomus:

 
 • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging en gratis aankoopscan
 • Nieuwe woningen bekijken voordat ze op Funda staan
 • Makelaar en hypotheekadviseur onder één dak
 • Ook beschikbaar in de avonduren en op zaterdag
 • Uitgeroepen tot beste makelaar van Noord-Brabant: klantbeoordeling van 9,1


Afspraak maken met een makelaar in Veldhoven

Onze makelaars helpen u graag bij de verkoop van uw woning in Veldhoven. Ook voor het aankopen van een huis in Veldhoven kunt u terecht bij onze makelaars. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Een afspraak in de avonduren of op zaterdag is ook mogelijk.

Bel: 040 – 820 0020 Maak een afspraakEen woning in Veldhoven kopen

 
 
Bekijk ons complete woningaanbod

Verkochte woningen in Veldhoven

 
 • SUPER SNEL VERKOCHT
 
Bekijk al onze verkochte woningen in Veldhoven

Uw woning verkopen

Verkoop uw woning snel en tegen de beste voorwaarden met een van onze verkoopmakelaars:

 • Gemiddelde verkooptermijn van drie maanden
 • Ook ’s avonds en op zaterdag
 • Duidelijke communicatie tijdens het verkooptraject
 • Specialist in woningpresentatie

Een woning kopen

Koop uw droomhuis in Veldhoven tegen de beste prijs met behulp van een van onze aankoopmakelaars:

 • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
 • Gratis  aankoopscan
 • Controle koopakte van het zoeken van een woning tot afwerking bij de notaris
 • Onderhandelingsstrategie door ervaren aankoopmakelaar
 

Onze makelaars en medewerkers

 

Ervaringen van onze klanten

“Hypodomus heeft voor mij precies gedaan wat ik verwachtte. Vanaf de 1e intake tot en met de overdracht van mijn woning. Communicatie verliep steeds goed en tijdig. Het hele team was op de hoogte van de actuele stand van zaken.”
“Ik ben zeer tevreden over de flexibiliteit van Hypodomus. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze informeerde mij goed over de bezichtigen. Ook bij vragen werd er goed geschakeld en kreeg ik snel en correct antwoord.”
“Ik ben zeer tevreden over de stipte opvolging van acties, de nauwkeurige manier van werken en de zeer goede communicatie. Daarnaast is mijn huis heel goed gepresenteerd op Funda!”
 Uw woning verkopen: verkoopmakelaar Veldhoven

Dankzij ons uitgebreide netwerk in Veldhoven en omgeving weten wij vraag en aanbod goed samen te brengen. Wij verkopen elk huis effectief, snel én tegen de beste voorwaarden. Onze gemiddelde verkooptijd is drie maanden, maar wij verkopen woningen ook vaak binnen een week of zelfs binnen één dag. Deze korte verkooptijd heeft onder andere te maken met onze specialisatie in woningpresentatie.

 

Wij presenteren uw woning perfect

De presentatie van uw woning is een erg belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie. Onze makelaars weten precies wat er nodig is om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Op die manier bereiken we een groot publiek van potentiële huizenkopers. De volgende zaken verzorgen wij voor u:

 • Een uitgebreide verkoopbrochure met foto’s van een professionele fotograaf
 • Een prominente vermelding op Funda.nl voorzien van alle beschikbare media producten
 • Een presentatie op onze eigen website
 • Onbeperkt aantal 360-graden foto’s
 • Videotour voor online bezichtiging
 • Digitale plattegronden
 • Een digitale etalagepresentatie
 • Opvallende te koop-borden
 • Een mediapakket inclusief e-mailmarketing en social media

 

Een woning kopen: aankoopmakelaar Veldhoven

Heeft u uw droomhuis gevonden in Veldhoven? Onze aankoopmakelaars zijn u graag van dienst bij het onderhandelen tijdens de aankoop. Ook als u nog op zoek bent naar een woning in Veldhoven helpen wij u graag. Bij het kopen van een woning is het gevaar vaak dat u door uw enthousiasme niet meer rationeel onderhandelt, waardoor u te veel betaalt. Onze aankoopmakelaars onderhandelen voor u op rationele gronden en weten precies wat een woning écht waard is.

 

Kosteloze eerste aankoopbezichtiging

Maak kennis met onze dienstverlening en schakel onze aankoopmakelaar in voor een kosteloze eerste aankoopbezichtiging. De makelaar gaat met u mee om een woning te bezichtigen die aan uw woonwensen en -eisen voldoet. Wilt u vervolgens een bieding uitbrengen? Neem onze aankoopmakelaar in de arm en benut zijn kennis en expertise. We ontzorgen u in het aankoopproces en zorgen voor een scherpe aankoopprijs.

Gratis aankoopscan

Bij Hypodomus krijgt u een gratis aankoopscan van een professionele aankoopmakelaar. Heeft u een mooie woning gezien in Veldhoven en beviel de eerste bezichtiging goed? Dan gaat een aankoopmakelaar van Hypodomus met u mee op tweede bezichtiging. Hij beoordeelt de woning op bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. Deze dienst bieden wij alleen aan bij woningen die niet door onszelf verkocht worden.

 
 

Hypodomus Huiszoeker

Als u veel moeite heeft om een geschikte koopwoning te vinden of als u het bij biedingen steeds aflegt tegen andere huizenzoekers, probeer dan de Hypodomus Huiszoeker. Met dit systeem wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aansluit op uw criteria, zelfs voordat het op Funda verschijnt. Dit geeft u de kans om als een van de eersten te bezichtigen en eventueel een bieding te doen. Met de effectieve onderhandelingsstrategieën van onze aankoopmakelaars creëert u zo een groot voordeel ten opzichte van andere huizenzoekers.

 

Lees verder over de Hypodomus Huiszoeker

 

Gratis aankoopscan

Bij Hypodomus krijgt u een gratis aankoopscan van een professionele aankoopmakelaar. Heeft u een mooie woning gezien in Veldhoven en beviel de eerste bezichtiging goed? Dan gaat een aankoopmakelaar van Hypodomus met u mee op tweede bezichtiging. Hij beoordeelt de woning op bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. Deze dienst bieden wij alleen aan bij woningen die niet door onszelf verkocht worden.

 

Onze werkwijze

Hypodomus makelaars ondersteunt u bij het gehele traject van de aankoop van een woning. De volgende stappen doorlopen wij met u:

 

Bezichtiging van woningen

Onze aankoopmakelaar gaat met u mee naar de bezichtiging van woningen. Hij bekijkt de woningen met een professionele blik en weet welke vragen hij moet stellen. Vervolgens stelt hij een rapportage op van de bekeken woningen en wordt u geadviseerd over de volgende zaken:

 • De waarde van de woning
 • De bouwtechnische staat
 • Juridische aspecten, zoals een bestemmingsplan

 

Onderhandeling

Wanneer u een woning gevonden heeft, beginnen we met de onderhandelingen. Onze aankoopmakelaars houden u op de hoogte van het onderhandelingsproces en bespreken bij de onderhandelingen de volgende zaken:

 • Koopsom
 • Voorwaarden
 • Opleveringstermijn
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen

 

Afhandeling van de koopovereenkomst

Onze aankoopmakelaar controleert de koopakte bij de notaris voordat u deze ondertekent. Vervolgens krijgt u, indien gewenst, hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur. De notaris stelt vervolgens de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op. Onze aankoopmakelaar is ook hierbij aanwezig om alle documenten nogmaals te controleren.

 

Makelaar en hypotheekadviseur

Naast de koop en verkoop van woningen kunt u bij Hypodomus ook terecht voor hypotheekadvies. Wij hebben altijd een hypotheek die bij u past en onze hypotheekadviseur helpt u graag bij het maken van een keuze. Hypodomus Makelaars Eindhoven is continu op zoek naar oplossingen om uw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen of aan te kopen. Wij staan altijd voor u klaar, ook ná kantoortijden en in het weekend. Het is onze missie om u te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens gaat, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Afspraak maken

Wilt u weten wat Hypodomus Makelaars voor u kan betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u. Dit kan ‘s avonds of in het weekend. Neem telefonisch contact met ons op via het 040 820 0020. Wilt u dat wij contact met u opnemen of wilt u direct een afspraak maken, vul dan het contactformulier in.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring