Maak een afspraak met een makelaar in Waalre

Onze makelaars ondersteunen u graag bij de verkoop of aankoop van uw woning in Waalre. Wij hebben hier vaak een groter bereik dan de lokale makelaar. Naast de zoekers welke specifiek in Waalre op zoek zijn, bereiken we ook woningzoekenden in omliggende gemeente zoals onder andere in Eindhoven. Ook beschikken we over een enorm bestand met mogelijke kopers die bij ons ingeschreven staan. 

Wilt u meer weten over onze actieve werkwijze? Maak een vrijblijvende afspraak: wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn ook in de avond en in het weekend beschikbaar voor afspraken.

Onze ervaren makelaars kennen de huizenmarkt in Waalre goed, zodat we u altijd een gedegen advies kunnen geven. Hypodomus Makelaars staat u graag bij in het kopen of verkopen van een woning in Waalre. Bij Hypodomus Makelaars profiteert u van de volgende voordelen:

 • De best verkopende verkoopmakelaar

 • Specialist in woningpresentatie altijd voorzien nieuwste media

 • Gemiddelde verkooptermijn van twee maanden maar vaak sneller

 • Uitstekende verkoopresultaten in de Brainport regio

 • Verkoopafspraken in de avonduren en op zaterdag

Makelaar Waalre Boudewijn Hypodomus Makelaars huis verkopen kopen

Uw woning verkopen

Met een verkoopmakelaar van Hypodomus Makelaars verkoopt u uw huis in Waalre tegen de beste voorwaarden:

 • Gemiddelde verkooptermijn: minder dan drie maanden
 • Ook beschikbaar in de avond en in het weekend
 • Ervaren verkoopmakelaars met een specialisatie in woningpresentatie

Een woning kopen

Een aankoopmakelaar ondersteunt u bij het kopen van uw ideale woning in Waalre tegen de beste prijs:

 • Gratis eerste aankoopbezichtiging
 • Controle van de koopakte en afhandeling van de koopovereenkomst
 • Gratis aankoopscan: professionele evaluatie van woningen
 • Succesvolle onderhandelingsstrategie door een ervaren aankoopmakelaar

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Makelaar | K-RMT
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

Er was een fijn contact, alles snel geregeld, en supersnel verkocht, top! Goede prijs kwaliteits verhouding.

Onze makelaar heeft een goed inzicht in de huidige ontwikkelingen, is begripvol en neemt de tijd voor de rondleidingen. Ze zijn ook altijd 10 min vooraf aanwezig zodat ze nog even kunnen kijken of alles goed is voor de bezichtiging.

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Hypodomus. Vanaf het eerste gesprek tot en met de sleuteloverdracht is het contact altijd zeer prettig en uitermate professioneel geweest. We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen!

Uw woning verkopen: verkoopmakelaar Waalre

Hypodomus Makelaars heeft een uitgebreid netwerk van potentiële kopers in Waalre en omgeving, zodat wij altijd in staat zijn om uw huis effectief, snel en voor de beste prijs te verkopen. De gemiddelde verkooptermijn is bij Hypodomus Makelaars minder dan drie maanden en we verkopen zelfs woningen binnen één dag. We stellen samen met u de meest effectieve verkoopstrategie op en presenteren uw woning op de meest aantrekkelijke wijze aan een groot aantal huizenzoekers.

Een woning kopen: aankoopmakelaar Waalre

Onze aankoopmakelaars helpen u bij het gehele proces van de aankoop van een woning; wij begeleiden u van de bezichtiging van woningen tot de afhandeling van de koopovereenkomst bij de notaris. Bij de aankoop van een woning bent u zelf vaak zeer enthousiast, waardoor het lastig is om rationeel te onderhandelen. Het risico hiervan is dat u te veel betaalt. De professionele aankoopmakelaars van Hypodomus onderhandelen op rationele wijze voor u, zodat u een lagere prijs betaalt.

Gratis aankoopscan

U kunt bij Hypodomus Makelaars terecht voor een gratis aankoopscan met een deskundige makelaar die de woning op professionele wijze evalueert. De makelaar beoordeelt onder meer de waarde, marktpositie, locatie en bouwkundige staat van de woning, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij bieden de gratis aankoopscan enkel aan bij woningen die niet via Hypodomus Makelaars verkocht worden.

Woningen bezichtigen

Wanneer u een woning bezichtigt, gaat de aankoopmakelaar met u mee voor een professionele evaluatie. De makelaar maakt een rapportage van de bezichtigde woningen en adviseert u over de waarde van het huis, de staat van onderhoud en de voor- en nadelen van de woning.

Onderhandelen

Voordat u de woning definitief koopt, onderhandelt de makelaar de beste voorwaarden voor u. We bespreken vooraf de onderhandelingsstrategie met u, zodat we rekening kunnen houden met uw wensen. De makelaar onderhandelt voor u over bijvoorbeeld de koopsom, voorwaarden, opleveringstermijn en eventuele overname van goederen.

Koopovereenkomst afhandelen

Onze makelaar bekijkt de koopakte voordat u deze ondertekent, zodat u zeker weet dat alles wat er in moet staan er ook daadwerkelijk in staat. Ook is de makelaar aanwezig bij de eindinspectie van de woning om te controleren op eventuele gebreken.

Makelaar en hypotheekadviseur onder één dak

U kunt bij Hypodomus Makelaars niet alleen terecht voor begeleiding tijdens de aankoop en verkoop van woningen, maar ook voor hypotheekadvies. Wij stemmen de hypotheek altijd af op uw woonwensen en mogelijkheden. Onze hypotheekadviseur helpt u een hypotheek te vinden die bij u past, waarbij u de minimale maandlasten betaalt. Ook na het afsluiten van de hypotheek blijven we u adviseren over de mogelijkheden qua rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en verhogingen.

Afspraak maken met een makelaar

Wilt u een afspraak maken met een van onze deskundige aankoopmakelaars, verkoopmakelaars of hypotheekadviseurs? Voor het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact met ons op via 040 820 0020. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.