Maak een afspraak met een makelaar in Waalre

Onze makelaars ondersteunen je graag bij de verkoop of aankoop van een woning in Waalre. Wij hebben hier meestal een groter bereik dan de lokale makelaar. Naast de zoekers welke specifiek in Waalre op zoek zijn, bereiken we ook woningzoekenden in omliggende gemeenten zoals onder andere in Eindhoven. Ook beschikken we over een enorm bestand met mogelijke kopers die bij ons ingeschreven staan. 

Wil je meer weten over onze actieve werkwijze? Maak een vrijblijvende afspraak: wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Onze ervaren makelaars kennen de huizenmarkt in Waalre goed, zodat we je altijd een gedegen advies kunnen geven. Hypodomus Makelaars staan je graag bij in het kopen of verkopen van een woning in Waalre. Bij Hypodomus Makelaars profiteer je van de volgende voordelen:

 • De best verkopende verkoopmakelaar

 • Specialist in woningpresentatie altijd voorzien nieuwste media

 • Gemiddelde verkooptermijn van twee maanden maar vaak sneller

 • Uitstekende verkoopresultaten in de Brainport regio

 • Verkoopafspraken in de avonduren en op zaterdag

Makelaar Waalre Boudewijn Hypodomus Makelaars huis verkopen kopen

je woning verkopen

Met een verkoopmakelaar van Hypodomus Makelaars verkoop je een huis in Waalre tegen de beste voorwaarden:

 • Gemiddelde verkooptermijn: minder dan drie maanden
 • Ook beschikbaar in de avond en in het weekend
 • Ervaren verkoopmakelaars met een specialisatie in woningpresentatie

Een woning kopen

Een aankoopmakelaar ondersteunt je bij het kopen van je ideale woning in Waalre tegen de beste prijs:

 • Gratis eerste aankoopbezichtiging
 • Controle van de koopakte en afhandeling van de koopovereenkomst
 • Gratis aankoopscan: professionele evaluatie van woningen
 • Succesvolle onderhandelingsstrategie door een ervaren aankoopmakelaar

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur RM-RT | eigenaar
Meer Info
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur RMT
Meer Info
Richelle Vogels
Richelle Vogels
NVM Makelaar - Taxateur i.o. | K-RMT
Meer Info

Ervaringen van onze klanten

Er was een fijn contact, alles snel geregeld, en supersnel verkocht, top! Goede prijs kwaliteits verhouding.

Onze makelaar heeft een goed inzicht in de huidige ontwikkelingen, is begripvol en neemt de tijd voor de rondleidingen. Ze zijn ook altijd 10 min vooraf aanwezig zodat ze nog even kunnen kijken of alles goed is voor de bezichtiging.

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Hypodomus. Vanaf het eerste gesprek tot en met de sleuteloverdracht is het contact altijd zeer prettig en uitermate professioneel geweest. We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen!

je woning verkopen: verkoopmakelaar Waalre

Hypodomus Makelaars heeft een uitgebreid netwerk van potentiële kopers in Waalre en omgeving, zodat wij altijd in staat zijn om jouw huis effectief, snel en voor de beste prijs te verkopen. De gemiddelde verkooptermijn is bij Hypodomus Makelaars altijd binnen korte termijn. We stellen samen met jou de meest effectieve verkoopstrategie op en presenteren je woning op de meest aantrekkelijke wijze aan een groot aantal huizenzoekers.

Een woning kopen: aankoopmakelaar Waalre

Onze aankoopmakelaars helpen je bij het gehele proces van de aankoop van een woning; wij begeleiden je van de bezichtiging van woningen tot de afhandeling van de koopovereenkomst bij de notaris. Bij de aankoop van een woning ben je zelf vaak zeer enthousiast, waardoor het lastig is om rationeel te onderhandelen. Het risico hiervan is dat je te veel betaalt. De professionele aankoopmakelaars van Hypodomus onderhandelen op rationele wijze voor je, zodat je een lagere prijs betaalt.

Gratis aankoopscan

Je kunt bij Hypodomus Makelaars terecht voor een gratis aankoopscan met een deskundige makelaar die de woning op professionele wijze evalueert. De makelaar beoordeelt onder meer de waarde, marktpositie, locatie en bouwkundige staat van de woning, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij bieden de gratis aankoopscan enkel aan bij woningen die niet via Hypodomus Makelaars verkocht worden.

Woningen bezichtigen

Wanneer je een woning bezichtigt, gaat de aankoopmakelaar met je mee voor een professionele evaluatie. De makelaar maakt een rapportage van de bezichtigde woningen en adviseert je over de waarde van het huis, de staat van onderhoud en de voor- en nadelen van de woning.

Onderhandelen

Voordat je de woning definitief koopt, onderhandelt de makelaar de beste voorwaarden voor je. We bespreken vooraf de onderhandelingsstrategie, zodat we rekening kunnen houden met jouw wensen. De makelaar onderhandelt voor je over bijvoorbeeld de koopsom, voorwaarden, opleveringstermijn en eventuele overname van goederen.

Koopovereenkomst afhandelen

Onze makelaar bekijkt de koopakte voordat je deze ondertekent, zodat je zeker weet dat alles wat er in moet staan er ook daadwerkelijk in staat. Ook is de makelaar aanwezig bij de eindinspectie van de woning om te controleren op eventuele gebreken.

Makelaar en hypotheekadviseur onder één dak

Je kunt bij Hypodomus Makelaars niet alleen terecht voor begeleiding tijdens de aankoop en verkoop van woningen, maar ook voor hypotheekadvies. Wij stemmen de hypotheek altijd af op jouw woonwensen en mogelijkheden. Onze hypotheekadviseur helpt je een hypotheek te vinden die bij je past, waarbij je de minimale maandlasten betaalt. Ook na het afsluiten van de hypotheek blijven we je adviseren over de mogelijkheden qua rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en verhogingen.

Afspraak maken met een makelaar

Wil je een afspraak maken met een van onze deskundige aankoopmakelaars, verkoopmakelaars of hypotheekadviseurs? Voor het maken van een vrijblijvende afspraak neemt je contact met ons op via 040 820 0020. Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.