Makelaar Waalre

Onze ervaren makelaars kennen de huizenmarkt in Waalre goed, zodat we u altijd een gedegen advies kunnen geven. Hypodomus Makelaars staat u graag bij in het kopen of verkopen van een woning in Waalre. Bij Hypodomus Makelaars profiteert u van de volgende voordelen:

 
 • Makelaar en hypotheekadviseur onder één dak
 • Transparante werkzaamheden: inzicht in uw kosten
 • Beschikbaar voor afspraken in de avond en op zaterdag
 • Klantbeoordeling van 9,1 de beste makelaar van Noord-Brabant
 

Maak een afspraak met een makelaar in Waalre

Onze makelaars ondersteunen u graag bij de aankoop of verkoop van een woning in Waalre. Maak een vrijblijvende afspraak: wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn ook in de avond en in het weekend beschikbaar voor afspraken.

Bel: 040 – 820 0020 Maak een afspraak

Verkochte woningen in Waalre

 
 
Bekijk al onze recent verkochte woningen in Waalre 
 

Uw woning verkopen

Met een verkoopmakelaar van Hypodomus Makelaars verkoopt u uw huis in Waalre tegen de beste voorwaarden:

 • Gemiddelde verkooptermijn: minder dan drie maanden
 • Ook beschikbaar in de avond en in het weekend
 • Ervaren verkoopmakelaars met een specialisatie in woningpresentatie

Een woning kopen

Een aankoopmakelaar ondersteunt u bij het kopen van uw ideale woning in Waalre tegen de beste prijs:

 • Gratis eerste aankoopbezichtiging
 • Controle van de koopakte en afhandeling van de koopovereenkomst
 • Gratis aankoopscan: professionele evaluatie van woningen
 • Succesvolle onderhandelingsstrategie door een ervaren aankoopmakelaar
 
 

Ervaringen van onze klanten

“Er was een fijn contact, alles snel geregeld, en supersnel verkocht, top! Goede prijs kwaliteits verhouding.”
“Onze makelaar heeft een goed inzicht in de huidige ontwikkelingen, is begripvol en neemt de tijd voor de rondleidingen. Ze zijn ook altijd 10 min vooraf aanwezig zodat ze nog even kunnen kijken of alles goed is voor de bezichtiging.”
“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Hypodomus. Vanaf het eerste gesprek tot en met de sleuteloverdracht is het contact altijd zeer prettig en uitermate professioneel geweest. We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen!”
 

Uw woning verkopen: verkoopmakelaar Waalre

Hypodomus Makelaars heeft een uitgebreid netwerk van potentiële kopers in Waalre en omgeving, zodat wij altijd in staat zijn om uw huis effectief, snel en voor de beste prijs te verkopen. De gemiddelde verkooptermijn is bij Hypodomus Makelaars minder dan drie maanden en we verkopen zelfs woningen binnen één dag. We stellen samen met u de meest effectieve verkoopstrategie op en presenteren uw woning op de meest aantrekkelijke wijze aan een groot aantal huizenzoekers.

 

De beste presentatie van uw woning

De makelaars van Hypodomus weten hoe ze uw woning het best kunnen presenteren om uw huis voor de beste prijs te verkopen. De presentatie van uw woning is een van de belangrijkste onderdelen van de verkoopstrategie. Wij zijn gespecialiseerd in woningpresentatie en voorzien u van de beste strategie om uw woning te verkopen:

 • Uitgebreide verkoopbrochure, inclusief foto’s van een professionele fotograaf
 • Prominente vermelding op Funda.nl
 • Uitgebreide presentatie op onze eigen website
 • 360-graden foto’s en online videotour
 • Digitale etalagepresentatie
 • Digitale plattegronden
 • Opvallende te koop-borden
 • E-mailmarketing en social media

 

Een woning kopen: aankoopmakelaar Waalre

Onze aankoopmakelaars helpen u bij het gehele proces van de aankoop van een woning; wij begeleiden u van de bezichtiging van woningen tot de afhandeling van de koopovereenkomst bij de notaris. Bij de aankoop van een woning bent u zelf vaak zeer enthousiast, waardoor het lastig is om rationeel te onderhandelen. Het risico hiervan is dat u te veel betaalt. De professionele aankoopmakelaars van Hypodomus onderhandelen op rationele wijze voor u, zodat u een lagere prijs betaalt.

 

Gratis aankoopscan

U kunt bij Hypodomus Makelaars terecht voor een gratis aankoopscan met een deskundige makelaar die de woning op professionele wijze evalueert. De makelaar beoordeelt onder meer de waarde, marktpositie, locatie en bouwkundige staat van de woning, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij bieden de gratis aankoopscan enkel aan bij woningen die niet via Hypodomus Makelaars verkocht worden.

 

Woningen bezichtigen

Wanneer u een woning bezichtigt, gaat de aankoopmakelaar met u mee voor een professionele evaluatie. De makelaar maakt een rapportage van de bezichtigde woningen en adviseert u over de waarde van het huis, de staat van onderhoud en de voor- en nadelen van de woning.

 

Onderhandelen

Voordat u de woning definitief koopt, onderhandelt de makelaar de beste voorwaarden voor u. We bespreken vooraf de onderhandelingsstrategie met u, zodat we rekening kunnen houden met uw wensen. De makelaar onderhandelt voor u over bijvoorbeeld de koopsom, voorwaarden, opleveringstermijn en eventuele overname van goederen.

 

Koopovereenkomst afhandelen

Onze makelaar bekijkt de koopakte voordat u deze ondertekent, zodat u zeker weet dat alles wat er in moet staan er ook daadwerkelijk in staat. Ook is de makelaar aanwezig bij de eindinspectie van de woning om te controleren op eventuele gebreken.

 

Makelaar en hypotheekadviseur onder één dak

U kunt bij Hypodomus Makelaars niet alleen terecht voor begeleiding tijdens de aankoop en verkoop van woningen, maar ook voor hypotheekadvies. Wij stemmen de hypotheek altijd af op uw woonwensen en mogelijkheden. Onze hypotheekadviseur helpt u een hypotheek te vinden die bij u past, waarbij u de minimale maandlasten betaalt. Ook na het afsluiten van de hypotheek blijven we u adviseren over de mogelijkheden qua rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en verhogingen.

 

Afspraak maken met een makelaar

Wilt u een afspraak maken met een van onze deskundige aankoopmakelaars, verkoopmakelaars of hypotheekadviseurs? Voor het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact met ons op via 040 820 0020. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring