MAAK KENNIS MET MARLEEN VLEMMIX | Vastgoedstyliste | Administratief medewerkster

lk ben echt overtuigd van het positieve effect van vastgoedstyling! Er is veel vraag naar professionele ondersteuning bij de woningpresentatie. Dit zorgt ervoor dat de mogelijke koper zogenaamd "beter door de zaken heen kan kijken". Het feit dat we een professionele styliste onder onze vlag hebben bespaart u tijd en kosten.

Mijn dienstverlening is dan er dan ook op gericht om onze makelaars te ondersteunen, zodat we samen de woningen efficiënt en met het beste resultaat kunnen verkopen. Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door House of KIKI. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie.


https://images.realworks.nl/servlets/images/cms.cmsfile/?path=%2F%2FMarleen-Vlemmix-Hypodomus-makelaars-Eindhoven.jpg&height=900&owner=905380&check=sha256%3Ad2816b2b3264ac3cb5d39d79dae9ee7e55a42323d4844c823c7c0e6f950780bf&width=900

MARLEEN OVER EINDHOVEN
Met trots kan ik zeggen dat ik Eindhoven echt een geweldige stad is, een bruisende stad met veel internationale inwoners en oude industriële faam! Ik heb ooit gelezen dat Eindhovenaren zeer honkvast zijn. En dat klopt: veel Eindhovenaren gaan hooguit voor een tijdje de stad uit, maar komen vaak weer terug om hun eerste (en volgende) huizen in de Eindhovense regio te kopen. En dat begrijp ik wel, want Eindhoven heeft alles waar je blij van wordt! Enorm veel gezellige restaurants, grote en kleine evenementen, diverse winkelgebieden en prettige woonwijken. Bovenal is Eindhoven een hele groene stad, maar dat kun je pas echt goed zien wanneer je boven in een van de huidige of geplande woontorens bent.  

Wat maakt wonen in Eindhoven (of omgeving) zo leuk, uniek?
In één slogan: Eindhoven allicht! Wat is het toch een heerlijke stad én zo mooi centraal gelegen! Je bent zo in het buitengebied en oude steden zoals 's-Hertogenbosch, Maastricht en Antwerpen zijn slechts een uurtje rijden verwijderd. Door de internationale aantrekkingskracht van bedrijven zoals Philips en ASML is Eindhoven een echte Wereldstad geworden, daarnaast biedt Eindhoven Airport je de mogelijkheid om de gehele wereld over te vliegen!

Ik maak graag een afspraak wanneer je een huis wilt kopen of verkopen, vul onderstaand formulier in of bel 040-8200020. 


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring