Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Meeùs Makelaars

Hypodomus makelaars heeft Meeùs makelaars overgenomen

Het zal niemand ontgaan zijn dat de woningmarkt in 2009 in zwaar weer was geraakt. Dit heeft ook zijn weerslag gehad op Meeùs makelaars. Met de blik op de toekomst gericht, heeft Hypodomus makelaars de woningportefeuille van Meeùs makelaars overgenomen. Hypodomus wil benadrukken dat er afscheid is genomen van de bestaande en vooral "traditionele" werkwijze van Meeùs makelaars. In de praktijk betekende dit dat het vooral een overname van de bestaande woningportefeuille om deze vervolgens om te zetten naar de moderne en slimme werkwijze van Hypodomus makelaars. Hypodomus neemt afscheid van het oude gedachtegoed van Meeùs. Hypodomus heeft ambitieuze doelstellingen en gaat voortvarend te werk.

Meeús Makelaars


Ambitieuze overname in makelaardij: Meeús woningmakelaars is per juni 2009 Hypodomus Makelaars geworden.
 

PERSBERICHT: 26 juni 2009
Na de overname van Meeùs Makelaars zijn alle kantoren omgezet naar de nieuwe Hypodomus formule. Deze twee-in-één formule, te weten: makelaar en hypotheekadviseur onder één dak, slaat goed aan bij de Nederlandse consument. Men kan er terecht voor zowel moderne makelaarsdiensten als slimme hypotheekoplossingen. Veel Meeùs woning makelaars gingen in 2009 verder onder de naam Hypodomus makelaars.
 

Afscheid van blauw en wit
De naamswijziging van Meeùs woningmakelaars naar Hypodomus betekent dat er afscheid genomen werd van de kleuren blauw en wit. Deze zijn vervangen door de herkenbare rood/grijze uitstraling van Hypodomus. De naam verandert weliswaar maar de service, kwaliteit en betrouwbaarheid blijven zoals de Meeús klanten dat gewend waren. Uiteraard wel met een frisse wind die makelaarsland op z'n kop zal zetten. Hypodomus gaat het namelijk helemaal anders doen.
 

Over Hypodomus
Hypodomus is een concept waar binnen één winkel, tegen scherpe tarieven alle diensten worden geleverd die nodig zijn om een woning te kopen, te verkopen of te financieren. De NVM-makelaars en Erkende hypotheekadviseurs van Hypodomus bieden een compleet aan- en verkooppakket met de scherpste hypotheken van het land. De vaste prijzen en het overzichtelijke keuzepakket maken het voor de klant gemakkelijker keuzes te maken. Door innovatief ingerichte processen verloopt de aan- en verkoop van het huis soepeler en is de voortgang altijd inzichtelijk voor de klant. Inmiddels zijn de minder rendabele vestigingen door de afgelopen crisis in het land gesloten. De overige kantoren van Hypodomus Makelaars in o.a. Eindhoven, Maastricht, Breda, Bergen op Zoom, Amsterdam en Leiden zijn allemaal volledig zelfstandige NVM makelaarskantoren geworden.

Wil je meer weten over de overname van Meeùs Makelaars en wat Hypodomus Makelaars voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Meeús MakelaarsArrowHypodomus Makelaars

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.