Onze beoordelingen

beoordeeld als Beste makelaar van Eindhoven

Bent u van plan om een makelaar in de regio Eindhoven arm te nemen voor de aankoop of verkoop van uw huis? Vindt u het moeilijk om een goede keuze te maken? Bent u benieuwd hoe andere deze makelaar hebben ervaren? Dan doet u er goed aan om de ervaringen van anderen te vergelijken. Dit kan uitsluitend op Funda wilt u echt 100% zeker zijn van onafhankelijke beoordelingen... (ten minste, daar gaan we vanuit, let op de tekst in het vet)

Op Funda wordt een verkoper die gekoppeld is aan de woning, zelf door Funda (na activatie door de NVM makelaar) uitgenodigd om de weekelijkse statistieken te ontvangen gedurende het verkooptraject en na de verkoop om een beoordeling over zijn of haar makelaar te geven. Hierdoor is het uitgesloten dat er fictieve beoordelingen live komen te staan. Ben dus op je hoede wanneer er geen beoordelingen online op Funda bij een makelaar staan... 

Steeds meer makelaars kiezen er dan ook voor om de klantbeoordelingen op Funda openbaar te zetten. Wij juigen deze transparantie uiteraard toe, maar let wel op! Heeft een makelaar een hoge score en slechts enkele beoordelingen ten opzichte van het aantal verkochte woningen ontvangen? Dan is het mogelijk dat de makelaar selectief is met het toegang geven tot de Funda omgeving waardoor hij invloed heeft op wie een beoordeling kan doen. Dit heeft dan meestal ook invloed op de hoogte en het aantal beoordelingen.

 

Hypodomus Makelaars Eindhoven is trots op de onderstaande prijzen:

best verkopende EN AANKOPENDE makelaar van 2019     
bestaande woningen Eindhoven

 

best verkopende makelaar van 2018     
bestaande woningen Eindhoven

 

woningmakelaar van het jaar in 2017   
door Vastgoed magazine

 

beste makelaar in noord-brabant in 2016      
door wie is de beste makelaar .nlMeer informatie over onze diensten vindt u via onderstaande links:

Een NVM makelaar heeft de keuze om alle klantbeoordelingen aan of uit te zetten op Funda. Om de beoordelingen onafhankelijk te houden heeft een makelaar geen invloed op de beoordelingen en kan hij slechts een reactie plaatsen. Uiteraard zijn onze beoordelingen altijd openbaar. Zoals u hieronder kunt lezen vinden wij het belangrijk om onze beoordelingen te presenteren op Funda.

Onze opdrachtgevers delen hun ervaringen met u op Funda:

 

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.