Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Wanneer je overweegt om je huis te verkopen, ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare makelaar die jou bij dit proces kan ondersteunen. In een tijd waarin elke stap telt, begrijpen we dat jouw vastgoeddromen gebouwd zijn op vertrouwen en resultaten. Bij Hypodomus Makelaars Eindhoven begrijpen we dat en daarom willen we je graag meer vertellen over onze werkwijze.

Professionaliteit en toewijding

Bij Hypodomus Makelaars Eindhoven streven we altijd naar professionaliteit in alles wat we doen. Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde makelaars die bekend zijn met de lokale markt. We zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten.

We luisteren naar je behoeften, nemen de tijd om ze te begrijpen en stellen proactieve oplossingen voor die aansluiten bij jouw wensen. We zetten ons in om onze klanten te helpen bij elke stap van het proces.

  • Enthousiast team van professionals
  • Expat-friendly makelaar
  • Persoonlijke aanpak
  • Volledig ontzorgd gedurende het proces

Onze werkwijze: een stapsgewijze aanpak

Hypodomus Makelaars Eindhoven begrijpt dat het verkopen van een huis een belangrijke en vaak complexe beslissing is. Daarom bieden we een stapsgewijze aanpak om ervoor te zorgen dat het verkoopproces soepel en succesvol verloopt. Bekijk ook het visuele overzicht in pdf-format:

 

Stap 1:

je wilt je huis verkopen

Het begint allemaal met jouw wens om je huis te verkopen. Of je nu gaat verhuizen, investeren of om andere redenen van plan bent je woning te verkopen, bij Hypodomus Makelaars Eindhoven staan we klaar om je te begeleiden.

Stap 2:

oriënterend verkoopgesprek + advies

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, plannen we een oriënterend verkoopgesprek in. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw specifieke situatie en doelen. Onze ervaren makelaars geven vervolgens deskundig verkoopadvies op maat, afgestemd op de lokale markt in Eindhoven.

Stap 3:

overeenstemming verkoopadvies

Zodra we het verkoopadvies hebben besproken, streven we naar overeenstemming. We willen ervoor zorgen dat jij als verkoper tevreden bent met onze aanpak en dat we jouw verwachtingen kunnen waarmaken.

Stap 4:

ondertekenen opdracht tot dienstverlening

Als beide partijen het eens zijn over het verkoopadvies, wordt de opdracht tot dienstverlening ondertekend. Dit officiële document legt de afspraken tussen jou en Hypodomus Makelaars Eindhoven vast en markeert het begin van ons werk om jouw huis succesvol te verkopen.

Stap 5:

aanvragen definitief energielabel

Energiezuinigheid is een belangrijk aspect bij de verkoop van een woning. Daarom helpen we je bij het aanvragen van een definitief energielabel voor jouw huis, als dit nog niet beschikbaar is.

Stap 6:

meubelverhuur en stylingadvies (optioneel)

We bieden ook optionele services, zoals meubelverhuur en stylingadvies. Hiermee kunnen we jouw huis optimaal presenteren aan potentiële kopers, waardoor we de kans op een succesvolle verkoop vergroten.

Stap 7:

aanpak professionele fotograaf + inmeten woning

Een goede presentatie is essentieel bij het verkopen van een huis. Daarom werken we samen met een professionele fotograaf die jouw woning vastlegt. Ook meten we de woning nauwkeurig in, zodat potentiële kopers een duidelijk beeld krijgen van de ruimtes.

Stap 8:

opstellen brochure

We stellen een aantrekkelijke brochure op die alle belangrijke informatie en foto's van jouw woning bevat. Deze brochure gebruiken we tijdens bezichtigingen en als promotiemateriaal.

Stap 9:

opstarten verkoop op social media, eigen website en Funda

Om maximale exposure te genereren, starten we de verkoop van jouw huis op verschillende kanalen, waaronder social media, onze eigen website en Funda. Hierdoor bereiken we een breed publiek en vergroten we de kans op potentiële kopers.

Stap 10:

bezichtigingen

Potentiële kopers worden uitgenodigd om jouw woning te bezichtigen. Onze makelaars begeleiden deze bezichtigingen en staan klaar om vragen te beantwoorden of extra informatie te verstrekken.

Stap 11:

onderhandelingen of binnengekomen biedingen bespreken

Zodra er interesse is, bespreken we de onderhandelingen of binnengekomen biedingen met jou als verkoper. Onze makelaars zijn ervaren in het onderhandelen en streven ernaar om de beste prijs voor jouw woning te realiseren.

Stap 12:

mondelinge overeenstemming

Indien beide partijen tot overeenstemming komen, wordt dit mondeling bevestigd. Dit betekent dat er een akkoord is bereikt over de verkoop van jouw huis.

Stap 13:

concept koopovereenkomst opstellen ter controle

We stellen een concept koopovereenkomst op, waarin alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. Deze overeenkomst wordt ter controle aan jou voorgelegd, zodat je zeker weet dat alles naar wens is.

Stap 14:

samen de concept koopovereenkomst doornemen

We nemen de concept koopovereenkomst samen door en beantwoorden eventuele vragen die je hebt. Het is belangrijk dat je volledig begrijpt wat er in de overeenkomst staat voordat je deze ondertekent.

Stap 15:

koopovereenkomst ondertekenen door partijen

Zodra alles duidelijk is en beide partijen akkoord gaan, worden de definitieve versies van de koopovereenkomst ondertekend door zowel de koper als de verkoper.

Stap 16:

wettelijke bedenktijd koper

Na het ondertekenen van de koopovereenkomst heeft de koper een wettelijke bedenktijd van drie dagen. Tijdens deze periode kan de koper zonder opgaaf van reden afzien van de koop.

Stap 17:

financierings voorbehoud (indien van toepassing)

In sommige gevallen kan er een financieringsvoorbehoud worden opgenomen in de koopovereenkomst. Dit betekent dat de verkoop afhankelijk is van het verkrijgen van een hypotheek door de koper.

Stap 18:

definitieve verkoop

Zodra alle voorwaarden zijn vervuld, wordt de verkoop definitief. Gefeliciteerd, jouw huis is succesvol verkocht!

Stap 19:

eindinspectie woning

Voorafgaand aan de overdracht vindt er een eindinspectie plaats om te controleren of alles in goede staat is en voldoet aan de afspraken uit de koopovereenkomst.

Stap 20:

overdracht notaris

Tenslotte vindt de overdracht plaats bij de notaris. Hier worden alle juridische en financiële aspecten geregeld en wordt het eigendom officieel overgedragen aan de koper.

 

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Hypodomus Makelaars Eindhoven staat gedurende het gehele verkoopproces voor je klaar, om je te begeleiden, adviseren en ondersteunen. Onze stapsgewijze aanpak zorgt ervoor dat alle belangrijke aspecten van het verkoopproces worden behandeld, met als doel een succesvolle en stressvrije verkoop van jouw woning in Eindhoven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis!

Maak alvast kennis met onze vriendelijke professionals.

Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT
Meer Info
Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT - directeur - eigenaar
Meer Info
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Kandidaat Makelaar - Taxateur | K-RMT
Meer Info

Bekijk ons hele team

Ervaringen van onze klanten

Blij zijn we met onze keuze voor Hypodomus Makelaars Eindhoven! Ze begonnen met een perfecte voorbereiding en eindigde met een top resultaat. Alles daar tussenin was wel overdacht en in goed overleg uitgevoerd. Wij waren als verkopers in control maar wel (zoals het hoort) met een oprecht advies van de professional. Ik kan Hypodomus makelaardij echt oprecht aanraden!

Gewald T.

Fijne samenwerking ervaren, goed en degelijk team dat elkaar goed ondersteunt en van aanpakken weet. Ga zo door!

Anthony van K.

Hele goede ervaring! Professioneel, reageert meteen . Is enthousiast. Huis was van begin tot einde in 12 dagen verkocht ! Zoek je een goede betrouwbare makelaar moet je hier zijn.

Daphne

De makelaars van Hypodomus verdienen een dikke pluim voor alles wat ze doen. Van begin tot eind staan ze voor ons klaar en ook bij problemen zorgen ze er weer voor dat je je goed blijft voelen. Ideaal is ook de what's app groep die ze aanmaken. Hierdoor zijn de lijntjes nog korter.

Marcel K.

Contact opnemen met Hypodomus Makelaars Eindhoven

Wil je meer informatie over onze werkwijze of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Vul ons online contactformulier in of bel ons via 040 820 0020 voor verdere ondersteuning.

 

Contact

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
E. eindhoven@hypodomus.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Veelgestelde vragen over onze werkwijze

Hoe kan Hypodomus Makelaars mij helpen bij het kopen of verkopen van een huis?

Hypodomus Makelaars biedt professionele en toegewijde ondersteuning bij het kopen of verkopen van een huis in Eindhoven en omgeving. We begrijpen dat het een ingewikkeld proces kan zijn, daarom vind je een stappenplan op onze website om ervoor te zorgen dat het soepel en succesvol verloopt.

Wat maakt de werkwijze van Hypodomus Makelaars Eindhoven uniek?

Onze werkwijze onderscheidt zich door de combinatie van professionaliteit, toewijding en lokale expertise. We luisteren naar jouw wensen, bieden op maat gemaakt advies en zetten ons in om jouw dromen te realiseren met behulp van een uitgebreide stapsgewijze aanpak.

Welke stappen moet ik volgen om ervoor te zorgen dat mijn huis succesvol wordt verkocht?

Onze stapsgewijze aanpak omvat het inzetten van professionele fotografie, het opstellen van aantrekkelijke brochures en het promoten van jouw huis op diverse kanalen, waaronder social media, onze eigen website en Funda. We begeleiden bezichtigingen, voeren onderhandelingen en helpen je door het gehele proces.

Hoe wordt het verkoopadvies op maat afgestemd op de lokale markt?

Onze ervaren makelaars zijn bekend met de lokale markt in Eindhoven. Tijdens het oriënterende verkoopgesprek bespreken we jouw specifieke situatie en baseren we ons verkoopadvies op de lokale marktcondities en trends.

Waarom is een definitief energielabel belangrijk bij de verkoop van een woning?

Een energielabel geeft potentiële kopers inzicht in de energiezuinigheid van een woning. Een hoger energielabel kan de aantrekkelijkheid van jouw woning vergroten, omdat het laat zien dat jouw huis efficiënter en milieuvriendelijker is.

Hoe kan meubelverhuur en stylingadvies mijn kans op een succesvolle verkoop vergroten?

Optionele services, zoals meubelverhuur en stylingadvies kunnen jouw woning inderdaad aantrekkelijker maken voor potentiële kopers. Goede presentatie en inrichting kunnen helpen om de potentie van het huis te benadrukken en een positieve indruk achter te laten.

Op welke kanalen wordt mijn huis gepromoot?

We starten de verkoop van jouw huis op verschillende kanalen, waaronder social media, onze eigen website en Funda. Hierdoor bereiken we een breed publiek en vergroten we de kans op potentiële kopers. Wist je dat Hypodomus op Facebook veruit de meeste volgers heeft? Meer dan 8.500!

Hoe zorgen jullie ervoor dat ik de beste prijs voor mijn woning krijg?

Onze ervaren makelaars zijn bedreven in onderhandelingen en streven ernaar om de beste prijs voor jouw woning te realiseren. We bespreken met jou de ontvangen biedingen en onderhandelen namens jou met potentiële kopers.

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.