Als lokale NVM-makelaar in de regio Eindhoven hebben wij de afgelopen jaren met verschillende bedrijven uitstekende ervaringen opgebouwd. Wij verwijzen u dan ook met vol vertrouwen naar hen door:

Notaris www.markswachtersnotarissen.nl
Bij Marks Wachters notarissen kunt u terecht voor diverse vraagstukken op het gebied van zowel particulier onroerend goed als bedrijfsonroerend goed. Door de jarenlange goede ervaringen is Marks Wachters onze notaris bij voorkeur.


Bouwkundige keuringen www.bouwinspecteurs.nl
Bij Bouwinspecteurs Nederland zijn uitsluitend de beste bouwkundigen aangesloten. Dagelijks worden een scala aan onafhankelijke bouwtechnische keuringen, inspecties en expertises uitgevoerd door lokale bouwinspecteurs in heel Nederland.


Verhuren of huren van een woning www.brickvastgoed.nl
Brick Vastgoed bemiddelt als housing agency tussen huurder en verhuurder en biedt door haar uitstekende netwerk snel resultaat bij het huren en verhuren van een woning in de regio Eindhoven. 


Elektricien https://www.vdz-electro.nl/
Bij van der Zanden Elektrotechnisch Installatiebedrijf kunt u terecht voor een totaalverlichting of het ophangen van die ene lamp die maar blijft liggen. Ook voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.


Houten vloeren www.jpmparket.nl
JPM Parket legt als parketspecialist authentieke houten vloeren bij je thuis of in je bedrijfspand.Het aanbod van houten vloeren varieert van tapisparket  tot multiplankvloer en van verouderde vloeren tot laminaatvloeren. 


Bouwen of verbouwen www.swinkelsbouwservice.nl
Swinkels Bouwservice heeft jarenlange ervaring in bouwen en verbouwen en het vakmanschap om uw wensen te realiseren. Bent u benieuwd hoe Swinkels Bouwservice uw wens kan realiseren.


Schilderwerken www.coolenschilders.nl
Coolen Schilders kiest sinds 1938 voor duurzame oplossingen. Als professionals in schilderwerken, beglazing, behang- en wandafwerking, decoreren, beton- en vloerenrenovatie en gevelreiniging.


Woning ontruimen www.boedeldirect.nl
Een woning, bedrijfspand of kantoorruimte leegruimen? Boedel Direct garandeert dat elke ruiming volledig naar wens verloopt.


Zonwering www.vandecraenzonwering.nl
Van de Craen Zonwering & Rolluiken staat garant voor goede producten, snelle service, vlotte levering en concurrerende prijzen. 


De Rietdekkerij www.rietdekkerij.nl
Interesse in een rieten dak voor uw nieuwe woning? Neem dan contact op met de Rietdekkerij.


Overstappen.nl Overstappen.nl
Overstappen vergelijkt alle aanbieders op het gebied van energie, verzekeringen en zorg onafhankelijk, geen verrassingen.


 

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.