Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Het voordeel van een nvm makelaar en erkend hypotheekadviseur onder één dak

Doordat onze makelaars intensief samenwerken met de bij ons aangesloten hypotheekadviseurs hebben zij praktische kennis en inzicht en kan er snel geschakeld worden indien nodig. Heb je aanvullende vragen over je hypotheekadvies die betrekking hebben op het kopen van een bepaalde woning dan is er direct overleg tussen de makelaar en hypotheekadviseur. Een oplossing of antwoord is dan zo gevonden.

Mocht je bijvoorbeeld willen verbouwen dan rekent de hypotheekadviseur graag voor je uit wat een verbouwing betekent voor jouw maandlasten. De makelaar geeft vervolgens aan of en hoeveel de woning meer waard wordt of dat verhuizen financieel gezien wellicht verstandiger is.

Bij Hypodomus helpen we je voordeliger jouw woonwensen te realiserenwoonkamer 2
We bieden voordeel met lage makelaarstarieven en met lage hypotheekrentes.

Bij Hypodomus ga je langs voor een NVM makelaar nieuwe stijl en een betrouwbare erkend hypotheekadviseur. Twee specialisten onder één dak die met elkaar samenwerken, waardoor je ook gemakkelijker en sneller jouw woonwensen kunt realiseren. Met Hypodomus koop je en verkoop je, jouw huis zonder zorgen.

Bij Hypodomus kun je met meer zekerheid bieden op een huis. Na het gesprek met onze hypotheekadviseur weet je wat jouw mogelijkheden zijn, en kun je gelijk een concreet bod op een huis doen. Daardoor ben je een aantrekkelijkere koper, wat gunstig voor je kan uitpakken. Zijn er meer kopers, dan geniet je van de voorkeur van een koper met aankoopmakelaar en is je onderhandelingspositie sterker.

Als je wilt, kun je alleen van de NVM makelaars diensten of gecertificeerd taxateurs diensten gebruik maken. Of alleen van de expertise van onze hypotheekadviseur. Maar: hoe meer je van onze diensten gebruik maakt, hoe meer tijd en geld je zult besparen. Door de nauwe samenwerking kun je perfect je wensen op jouw persoonlijke mogelijkheden laten afstemmen.

Altijd persoonlijk bereikbaar

woonkamer 3Tijden veranderen en wij zien steeds meer makelaars werken met een externe telefoonservce. Dit is in onze ogen een slechte ontwikkeling! Wanneer je een makelaar belt wil je direct geholpen worden. De meeste telefoondiensten maken een terugbel verzoek aan voor de makelaar. Dit zorgt ervoor dat we met z'n allen op elkaar aan het wachten zijn en je soms pas een dag later een reactie krijgt op je vraag of verzoek. Onze NVM makelaars staan 24/7 voor je klaar en tijdens kantoortijden werken wij uiteraard met onze eigen goed opgeleide binnendienst. (geen externe telefoonservice!!)

Op deze manier garanderen wij met kennis van zaken en zorgen wij ervoor dat je altijd goed geholpen zult worden. Ook is het erg prettig dat er naast je eigen NVM makelaar of taxateur iemand is die je direct inhoudelijk kan helpen in plaats van uitsluitend boodschappen doorgeven.

Geen verborgen kosten

Wij staan volledig in dienst van je als klant. Hypodomus maakt de werkzaamheden en beloning transparant. Wij werken altijd inclusief BTW. Je krijgt inzicht in alle kosten en we vertellen je wat je van onze dienstverlening mag verwachten.Onze makelaars werken uiteraard nóóit voor twee partijen tegelijk. Wanneer je een hypotheek afsluit bij onze hypotheek partner gebeurt dit altijd volledig zonder provisie. Wij berekenen geen afsluitprovisie en ook geen doorloopprovisies! Daardoor kunnen we onafhankelijk zijn en diensten bieden die écht bij je passen.

Hypodomus heeft kantoren in Maastricht, Eindhoven, Breda, Leiden en Bergen op Zoom.

Hypodomus makelaars en hypotheekadviseurs werken samen onder de zelfde naam vanuit verschillende vestigingen in Nederland. Deze samenwerking is midden in de crisis periode van start gegaan. Door deze samenwerking kunnen wij je beter van dienst zijn in een groot deel van Nederland. Het grote voordeel is dat steeds meer kopers en verkopers ons weten te vinden en dat wij als organisatie sterk in de markt staan. Alle vestigingen worden geleid door zelfstandig goed gemotiveerde ondernemers en NVM makelaars die al jaren lang op de lokale markt actief zijn en het "nieuwe makelen" beheersen.


 

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.