mogen wij jouw werkgever zijn?

Commerciële binnendienst medewerker - MAKELAAR Eindhoven  

  DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD  

Voor ons makelaarskantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren commerciële medewerker binnendienst uit de regio Eindhoven. Heb jij veel ervaring binnen de functie van commercieel medewerker in de makelaardij, dan zijn wij op zoek naar jou.

Zomaar een werkdag bij Hypodomus MAKELAARS EINDHOVEN:

Je dag begint natuurlijk met een goed kopje koffie. Je opent de mailbox en ziet verschillende mailtjes over leuke woningen die we bij Hypodomus makelaars in de verkoop hebben of misschien wel gaan krijgen. Na het openen van het tweede mailtje gaat de telefoon: “wanneer kan ik de woning aan de Dorpstraat 1 bezichtigen?” vraagt een zenuwachtige stem aan de andere kant van de lijn. Na het inplannen van de afspraak ga je weer verder met de mailbox. Dan is het tijd om samen te lunchen. De middag wordt ingevuld door de basis te leggen van de brochure van het appartement welke afgelopen week in verkoop is gekomen. Aan het einde van de dag staat er een afspraak met één van onze makelaars, de verkoper en de kopers gepland voor het tekenen van de koopakte op kantoor. Je beseft dat dit een feestje is voor de klant en zorgt ervoor dat dit werkelijkheid wordt.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek waarbij de lat hoog ligt, maar ook waar je inzet zeer gewaardeerd wordt.

Wij verwachten van onze nieuwe collega's een gezonde dosis initiatief en uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. We vinden het ook belangrijk dat je bereid bent net dat stapje extra te zetten. We gaan bij Hypodomus makleaars 100% voor het optimale resultaat voor onze opdrachtgevers en daarin speel jij een zeer belangrijke rol. Verder ben je een echte teamspeler. Je bent geïnteresseerd in je collega’s, denkt graag mee met uitdagende vraagstukken en pakt positieve kritiek goed op. Op die manier ontwikkelen we ons samen tot een steeds sterker wordend makelaars-team. Vanzelfsprekend beschik jij over relevante werkervaring bij een makelaarskantoor in de regio Eindhoven.

We dagen je elke dag uit om het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen tot een ervaren professional die leeft voor een toekomst in de makelaardij, dit uitstraalt naar de klanten en daarmee het sluiten van elke overeenkomst tot een zeer fijne ervaring maakt.

Bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven kom je te werken in een gedreven team van ervaren makelaars en adviseurs. We stellen de woondroom van de klant centraal. Binnen no time achterhalen we de wensen van onze klanten en doordat we op de hoogte zijn van alle kansen in de omgeving, brengen we deze wensen razendsnel in vervulling.

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST makelaardij

Functie-eisen:

• Ervaring met CRM "Realworks" is een absolute must

• Afgeronde MBO of HBO-opleiding studierichting vastgoed / makelaardij is een pre

• Werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie in de makelaardij is handig

• Je woont in Eindhoven of de directe omgeving

• Werktijd 40 uur per week

• Je spreekt en schrijft redelijk tot goed Engels

Persoonlijke vaardigheden:

• Klantvriendelijk

• Flexibel

• Teamspeler

• Hands on mentaliteit

• Representatief en punctueel

• Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden

• Resultaatgericht, je hebt overtuigingskracht en doortastendheid

Hypodomus makelaars als werkgever

Hypodomus makelaars in Eindhoven biedt je een uitdagende baan binnen een dynamische omgeving. Wij zijn een modern bedrijf, gastvrijheid richting onze klanten staat hoog in ons vaandel. We bouwen een vertrouwensband op met onze klanten waarin afspraken helder en duidelijk zijn waarbij klanttevredenheid een belangrijk onderdeel is. Wij spelen graag in op de veranderende woningmarkt om ons heen. Continuïteit en deskundigheid zijn hierbij onze lange termijn visie. Het is telkens weer ons doel om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct per mail met CV en foto. Wij zullen je sollicitatie uiteraard volledig in vertrouwen en respectvol behandelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

plaats-aan-onze-tafel-makelaar-eindhoven

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.