Wil jij onze makelaar zijn?

Vacature Makelaardij - regio Eindhoven - OPEN SOLLICITATIE

 

Wie ZIJN Wij?

Wij vinden “wie ben jij?” een betere vraag!

Wonen is persoonlijk.
Het kopen en/of verkopen van een woning is vaak een gevoelskwestie.  Maar wel één met grote financiële gevolgen.  Wij helpen je graag om je huis zonder zorgen te kopen en/of verkopen.

WIJ...


Wij zijn erin gespecialiseerd om je bij het gehele traject van aankoop en/of verkoop te begeleiden: wij regelen, uiteraard in samenwerking met jou, alle financiële en juridische zaken die tijdens het proces op je pad komen. En dat doen we met veel plezier.

Wij weten wat er speelt op de woningmarkt. Dat onze makelaars de juiste achtergrond hebben spreekt voor zich. Dat wij betrouwbaar en onafhankelijk zijn ook. Dat wij ons volledig inzetten om je zo goed mogelijk te begeleiden en op een eerlijke en persoonlijke manier werken, laten we je graag zelf ervaren.

Jij...


Jij bent helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging in de makelaardij. Door je positieve instelling zie jij eigenlijk alleen maar kansen en weet je hierop te anticiperen. Je hebt een natuurlijk passie voor de makelaardij waardoor klanten met je weglopen. Verder zul je ook werken met expats, dus niet alleen je communicatie in het Nederlands moet sterk zijn, maar ook een prima beheersing van Engels is onmisbaar.

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring, bent deskundig in de makelaardij (KRMT, RMT, RM gecertificeerd) en in staat om je flexibel in te zetten en mee te veranderen daar waar nodig. Jij bent in staat om uit jouw netwerk en het bestaande netwerk van de makelaardij nieuwe omzet te genereren. Dit vereist creativiteit en een klantgerichte aanpak.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct per mail met CV en foto.
Wij zullen jou "open sollicitatie" uiteraard volledig in vertrouwen en respectvol behandelen.

plaats-aan-onze-tafel-makelaar-eindhoven

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.