Hypodomus Makelaar Pieter Vriends in Deurne

Ontmoet onze makelaar Pieter Vriends in Deurne die woningverkoop over een andere boeg gooit:
"Ik ben geen traditionele makelaar!" De Hypodomus Makelaar in Deurne is vernieuwend in het verkopen van woningen, de specialist in woningpresentatie en met een uitgebreid netwerk van potentiële huizenkopers in Deurne en omgeving weten we elk huis snel te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Bel voor een afspraak met Hypodomus Makelaar Deurne: Pieter Vriends: 0493-820066


Als NVM makelaar (agent) bij Hypodomus Makelaars uit Eindhoven / Deurne ben ik al heel mijn leven woonachtig in Deurne. Ik werk graag in de regio Deurne en ben naast een geboren en getogen Deurnenaar ook gek op ons mooie dorp Deurne. Het dorp heeft zoveel moois te bieden waar u als inwoner trots op kunt zijn. De grote verscheidenheid aan woningen maken Deurne een woon/leef gemeenschap waar de keuze tussen woningaanbod en doorgroei mogelijkheden, in tegenstelling tot het landelijke aanbod, nog steeds aanwezig zijn.

Ik heb al ruim 12 jaar ervaring als makelaar en voor verschillende gerenommeerde makelaarskantoren in de omgeving gewerkt. Midden in de economische crisis (2012) heb ik de stap gezet om voor mezelf en voor mijn laatste werkgever Hypodomus Makelaars te gaan werken in de vorm van zelfstandig makelaar in de regio Deurne ondersteund door mijn collega's van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. De aansporingen vanuit de omgeving samen met mijn eigen gedrevenheid hebben mij ervan overtuigd dat er in Deurne ruimte is voor een actieve makelaar.


Hypodomus makelaars is:

  •  De best beoordeelde makelaar in Brabant
  •  Met een gemiddelde verkooptermijn van 1 maand (regelmatig ook sneller)
  •  Samen met u bepalen we de meest effectieve verkoopstrategie 
  •  Wij hebben een groot netwerk van potentiële huizenkopers
  •  Op afspraak zijn wij ook in de avond en op zaterdag beschikbaar


Buiten kantoortijden mobiel bereikbaar op 06-23436644 en elke dag tot 23:00 uur via onze live chat op de website.
 

Omdat u uw huis het beste kent, stellen we in overleg met u een verkoopstrategie op. Vervolgens nemen wij het gehele verkoopproces uit handen, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. We zorgen dat uw woning een breed publiek huizenzoekers bereikt door bijvoorbeeld gebruik te maken van presentatie op Funda.nl, onze website en een mediapakket waarmee uw huis ook in de on- en offline (social) media verschijnt.
 

   Bel: 0493 – 820 066           Maak een afspraak   
 

Onze recent verkochte huizen in DeurneDe huizenmarkt zit weer in de lift, maar heeft de afgelopen jaren vele tegenslagen gekend. Desondanks slaagt onze makelaar Pieter Vriends er al vele jaren in om succesvol huizen te verkopen in Deurne en omgeving. Wij zijn midden in de crisis gestart en hebben ons succes te danken door een moderne en actieve aanpak. Klik op de button hieronder voor een overzicht van de door ons verkochte huizen in de regio Deurne.

 

  KLIK HIER VOOR ONZE VERKOCHTE WONINGEN IN DEURNE  

  

Wat is de waarde van mijn huis?

De waarde van uw huis is afhankelijk van de kenmerken van het huis en de locatie in Deurne of omgeving. Vanzelfsprekend wordt alles in het werk gesteld om uw huis tegen de best mogelijke voorwaarden te verkopen.

 

Contact opnemen

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of via 0493 – 820 066.

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring