Onze medewerkers

Hypodomus Makelaars Eindhoven

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
Directeur | eigenaar
Mijn marketing achtergrond maakt het verschil, dit heeft veel voordelen ten opzichte van andere makelaars. Vraagstukken zoals: 'Op welke manier zetten wij uw woning het beste in de markt?' of 'Hoe maken we van onze opdrachtgever een echte ambassadeur?' daar wordt bij Hypodomus tot in details over nagedacht. 

Energiek, uiterst enthousiast, positief en als trotse eigenaar van dit vernieuwend makelaarskantoor ben ik zeer tevreden met het resultaat wat door ons team dagelijks behaald wordt. Onze pro-actieve en vooral moderne werkwijze heeft er voor gezorgd dat wij inmiddels als meest toonaangevend makelaarskantoor in Eindhoven bekend staan. Ervaar het zelf en kom eens vrijblijvend kennis maken met ons team.
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM makelaar | taxateur RMT
Sinds 2001 ben ik werkzaam als gecertificeerd NVM makelaar en taxateur. Eind 2016 was ik na 15 jaar voor de zelfde werkgever te hebben gewerkt toe aan aan nieuwe uitdaging.

Die uitdaging heb ik met enorm veel plezier gevonden in de vorm van Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Het is ontzettend leuk om op een actieve manier je opdrachtgevers bij te kunnen staan bij zo’n belangrijke stap in hun leven. Een huis kopen of verkopen doet bijna niemand dagelijks! Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies en het traject te begeleiden!
Boudewijn Conijn
Boudewijn Conijn
K-RMT makelaar
Er kan worden gezegd dat vastgoed mij met de paplepel is ingegoten. Al van jongs af aan vind ik de makelaardij dan ook enorm interessant en wil ik mensen helpen met dé verkoop of aankoop van hun leven!

Inmiddels heb ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij enkele jaren geleden succesvol afgerond en de nodige ervaring in de bedrijfs- en woningmakelaardij in de randstad en Den Bosch opgedaan. Nu ben ik alweer een geruime tijd actief in Eindhoven en omgeving. Uiteraard help ik u graag met alles wat bij de verkoop of aankoop van uw woning komt kijken. Dit doe ik op een pro-actieve manier en als het even kan met een gezonde dosis humor!
Pieter Vriends
Pieter Vriends
NVM makelaar | taxateur RMT
Als geboren en getogen Deurnenaar ben ik uiteraard goed bekend in het gebied en sta ik actief voor u klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om u goed te helpen. Bij de (ver)koop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen, het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen.

Als (Broker Agent) NVM makelaar taxateur werk ik intensief samen onder de vlag van het team van Hypodomus Makelaars Eindhoven.
Lieneke Versteegen
Lieneke Versteegen
Office manager
Ik ben werkzaam als office manager en in die functie ben ik mede verantwoordelijk voor de lopende zaken op ons kantoor. Gelukkig word ik prettig ondersteund door mijn collega's van de binnendienst.

Mijn taken bestaan o.a. uit het begeleiden van relaties, opmaken van verschillende soorten aktes, dossiervorming, ondersteuning verlenen aan de makelaars en telefonisch het eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten. Samen met dit enthousiaste team zal ik u als klant uitstekend van dienst zijn.
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Commercieel medewerker | K-RMT makelaar
Als commercieel medewerkster binnendienst verzorg ik als een spin in het web de planning voor onze makelaars en hypotheekadviseur, beantwoord ik telefoon en email verkeer, verwelkom ik iedereen die ons kantoor bezoekt en verzorg ik alle voorkomende kantoor werkzaamheden van de presentatie van uw woning op Funda tot aan het opmaken van de koopakte.

Met veel plezier maak ik voor u de afspraak die u graag wenst. Ook voor vragen en meer informatie ben ik er voor u! Door mijn ervaring als kandidaat NVM makelaar (K-RMT) weet ik wat er voor mijn collega’s nodig is om een geslaagde bemiddeling tot stand te brengen.
Saskia Jansen
Saskia Jansen
Commercieel medewerker | A-RMT Makelaar
Als u bij Hypodomus binnenstapt is de kans groot dat u mij als eerste tegenkomt. Hoe leuk is dat! Ik ben werkzaam in de binnendienst en daarbij verantwoordelijk voor de aftersales. Ik ben erg benieuwd hoe wij onze dienstverlening volgens u kunnen verbeteren.

Zo zorg ik voor een optimaal contact tussen u en ons kantoor tijdens, maar ook na het aan- of verkoopproces van uw woning. Want onze dienstverlening eindigt niet bij de notaris. Daarnaast ondersteun ik de makelaars als gecertificeerd assistent NVM makelaar (A-RMT).
Marleen Vlemmix
Marleen Vlemmix
Vastgoedstyliste | Administratief medewerker
lk ben echt overtuigd van het positieve effect van vastgoedstyling! Er is veel vraag naar professionele ondersteuning bij de woningpresentatie. Dit zorgt ervoor dat de mogelijke koper zogenaamd "beter door de zaken heen kan kijken". Het feit dat we een professionele styliste onder onze vlag hebben bespaart u tijd en kosten.

Mijn dienstverlening is dan er dan ook op gericht om onze makelaars te ondersteunen, zodat we samen de woningen efficiënt en met het beste resultaat kunnen verkopen. Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door House of KIKI. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie.