Onze medewerkers

Hypodomus Makelaars Eindhoven

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
Directeur | eigenaar
Inmiddels ben ik alweer bijna 15 jaar actief in de makelaardij en met succes! Mijn marketing achtergrond uit het verleden maakt het verschil, dit heeft veel voordelen ten opzichte van een traditionele makelaar. Vraagstukken zoals: 'Op welke manier zetten wij uw woning het beste in de markt?' of 'Hoe maken we van onze opdrachtgever een echte ambassadeur?' daar wordt bij Hypodomus goed over nagedacht.

Energiek, uiterst enthousiast, positief en als trotse eigenaar van dit vernieuwend makelaarskantoor ben ik zeer tevreden met het resultaat dat door ons team dagelijks behaald wordt. Hypodomus doet het anders. Ervaar het zelf en kom eens vrijblijvend kennis maken met ons team.
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM makelaar | taxateur RMT
Sinds 2001 ben ik werkzaam als gecertificeerd makelaar & taxateur. Eind 2016 was ik na 15 jaar voor de zelfde werkgever te hebben gewerkt toe aan aan nieuwe uitdaging.

Die heb ik met enorm veel plezier gevonden in de vorm van Hypodomus makelaars. Het is ontzettend leuk om je opdrachtgevers bij te kunnen staan bij zo’n belangrijke stap in hun leven. Een huis kopen of verkopen doet bijna niemand dagelijks! Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies en het traject te begeleiden!
Boudewijn Conijn
Boudewijn Conijn
K-RMT makelaar
Er kan worden gezegd dat vastgoed mij met de paplepel is ingegoten. Al van jongs af aan vind ik de makelaardij dan ook enorm interessant en wil ik mensen helpen met dé verkoop of aankoop van hun leven!

Inmiddels heb ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij enkele jaren geleden succesvol afgerond en de nodige ervaring in de bedrijfs- en woningmakelaardij opgedaan. Ik help u graag met alles wat bij de verkoop of aankoop van uw woning komt kijken!
Pieter Vriends
Pieter Vriends
NVM makelaar | taxateur RMT
Als geboren en getogen Deurnenaar ben ik uiteraard goed bekend in het gebied en sta ik actief voor u klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om u goed te helpen. Bij de (ver)koop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen, het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen.

Als (Broker Agent) NVM makelaar taxateur werk ik intensief samen onder de vlag van het team van Hypodomus Makelaars Eindhoven.
Saskia Jansen
Saskia Jansen
Commercieel medewerkster | A-RMT Makelaar
Als u bij Hypodomus binnenstapt is de kans groot dat u mij als eerste tegenkomt. Hoe leuk is dat! Ik ben werkzaam in de binnendienst, en daarmee verantwoordelijk voor veel telefoontjes, mailtjes of uw bezoek aan ons kantoor.

Zo zorg ik voor een optimaal contact tussen u en ons kantoor tijdens het aan- of verkoopproces van uw woning. Daarnaast ondersteun ik de Makelaars als gecertificeerd assistent makelaar (A-RMT).
Lieneke Versteegen
Lieneke Versteegen
Office manager
Ik ben werkzaam als office manager en in die functie ben ik mede verantwoordelijk voor de lopende zaken op ons kantoor. Gelukkig word ik prettig ondersteund door mijn collega's van de binnendienst.

Mijn taken bestaan o.a. uit het begeleiden van relaties, opmaken van verschillende soorten aktes, dossiervorming, ondersteuning verlenen aan de makelaars en telefonisch het eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten. Samen met dit enthousiaste team zal ik u als klant uitstekend van dienst zijn.
Marleen Vlemmix
Marleen Vlemmix
Vastgoedstyliste | Administratief medewerkster
lk ben echt overtuigd van het positieve effect van vastgoedstyling! Er is veel vraag naar professionele ondersteuning bij de woningpresentatie. Dit zorgt ervoor dat de mogelijke koper zogenaamd "beter door de zaken heen kan kijken". Mijn dienstverlening is dan er dan ook op gericht om onze makelaars te ondersteunen, zodat we samen de woningen efficiënt en met het beste resultaat kunnen verkopen.

Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist, met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door House of KIKI. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de administratieve en financiële stroom. Ik zorg ervoor dat iedereen netjes en vooral op tijd betaald krijgt.
Merel Baggerman
Merel Baggerman
Commercieel medewerkster | binnendienst
Alweer 12 jaar werk ik als commercieel medewerker in de makelaardij. Toch leer ik elke dag weer bij Hypodomus. Een sector die nooit verveelt en altijd in beweging is. Elke woning is weer anders en dat geldt net zo voor de mensen. Dit is juist die diversiteit, die voor mij dit werk zo aantrekkelijk maakt.

Naast het dienstverlenende aspect. Ik vind het fijn om een positieve bijdrage te leveren het team van makelaars en onze hypotheekadviseur tijdens het traject rond de aan- en verkoop of taxatie van een nieuwe woning. Uw tevredenheid is mijn doel. Ik hoop dat ik u snel kan helpen met de juiste ondersteuning van de voorbereiding tot aan de afronding.
Peter de Ruiter
Peter de Ruiter
Erkend hypotheekadviseur
Voor een eerlijk hypotheekadvies of een goede verzekering ben ik uw man! Werktijden zijn voor mij niet relevant. Ik ga tot het uiterste voor de beste hypotheekrente en een duidelijke uitleg.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur zorg ik altijd voor een goed vergelijk en kan ik bij elke bank of hypotheekverstrekker terecht. Ik werk als Erkend Hypotheekadviseur onder de vlag van Hypodomus Eindhoven waardoor de lijnen lekker kort zijn.

Een vrijblijvend hypotheekgesprek is bij mij altijd kosteloos.
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Commercieel medewerkster binnendienst | K-RMT makelaar
Per 1 september kom ik het team van Hypodomus versterken.

Als commercieel medewerkster binnendienst verzorg ik als een spin in het web de planning voor onze makelaars en hypotheekadviseur, beantwoord ik telefoon en email verkeer, verwelkom ik iedereen die ons kantoor bezoekt en verzorg ik alle voorkomende kantoor werkzaamheden van de presentatie van uw woning op Funda tot aan het opmaken van de koopakte.

Met veel plezier maak ik voor u de afspraak die u graag wenst. Ook voor vragen en meer informatie ben ik er voor u! Met mijn ervaring als kandidaat makelaar weet ik wat er voor mijn collega’s nodig is om een geslaagde bemiddeling tot stand te brengen.
Tymo Verhees
Tymo Verhees
Stagiaire | Vastgoed en makelaardij
Mijn naam is Tymo Verhees, op dit moment ben ik bezig met de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf 1 september loop ik stage bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Ik heb bewust voor Hypodomus als stageplaats gekozen, omdat dit kantoor vooruitstrevend is en hiermee ook beloond is met de prijs voor beste woningmakelaar van 2017.

Een meewerkstage sluit uiteraard aan bij de vele vakken die ik heb gevolgd en de projecten waaraan ik heb gewerkt. Dit zijn projecten gericht op huisvestingsmanagement, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling en beleggen. Nu is het de bedoeling om deze kennis toe te passen en ervaring op te doen in de vastgoedsector. Deze ervaring kan ik opdoen door het uitvoeren van reguliere werkzaamheden en een bijzondere stageopdracht binnen Hypodomus.