Makelaar Meerhoven


Uw huis in Meerhoven verkopen? Hypodomus Makelaars vindt snel de beste koper voor u!


Feit: Steeds meer kennismigranten komen naar de technologische regio Eindhoven. (vooral Meerhoven)

Expats die zich in Eindhoven vestigen, kiezen er steeds vaker voor om een huis te kopen in plaats van te huren. Vooral de lage overdrachtsbelasting en hypotheekrente maken een koophuis voordeliger dan een dure huurwoning. Relatief nieuwe en instapklare woningen in de wijk Meerhoven hebben de voorkeur van deze nieuwe buren.

 

Goede klantenkring als makelaar in Meerhoven

 

Hypodomus Eindhoven heeft er een goede klantenkring bij en intensieve contacten met diverse bedrijven. Sinds begin 2012 richten wij ons nadrukkelijk op expats die zich in Meerhoven wensen te vestigen en dat werpt zijn vruchten af.  De afgelopen twaalf maanden heb een derde van onze woningen verkocht aan een expat.
 

Een huis kopen in Meerhoven is financieel interessant

 

Dat deze groep vaker kiest voor kopen in Meerhoven in plaats van huren heeft volgens ons meerdere redenen, (o.a. de locatie, bouwperiode, koopprijzen in Meerhoven) maar het is vooral financieel interessant want Expats die willen huren zijn veroordeeld tot de particuliere markt. Huurprijzen van boven de 1000 euro zijn dan heel gangbaar. De hypotheeklasten zijn onder de huidige omstandigheden vaak lager. Daarnaast zien de hypotheekbanken een expat graag komen. Ze hebben veelal flink gespaard en een prima salaris.
 

Bezichtigingen in het Engels


Tegenwoordig praten we Engels tijdens zeventig procent van de bezichtigingen in Meerhoven. Voor de nieuwe Engelstalige bewoners van de regio Eindhoven hebben we veel informatie over alles wat er komt kijken bij het wonen en kopen van een huis in Nederland opgesteld (uiteraard) in het Engels. Klik hiervoor op deze link

(Klik op deze link voor de verkochte woningen)

 

Enkele recent door Hypodomus verkochte woningen in Meerhoven. Wilt u uw woning hier ook tussen zien als verkocht? Neem dan contact met ons op. 

 Veel expats zijn werkzaam bij de onderstaande bedrijven en komen we tegen in o.a. Meerhoven.

 


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring