Een Hypodomus Makelaar ontzorgt en helpt met de aan- of verkoop van uw huis.

Hypodomus gaat voor transparant

NVM Makelaar Hypodomus


Hypodomus makelaars is ontstaan uit ontevredenheid rond de dienstverlening van makelaars en hypotheekadviseurs. De oprichters van Hypodomus merkten dat dienstverleners de klant steeds meer uit het oog hebben verloren. Woekerpolissen werden zelfs door gerenommeerde partijen als banken en hypotheekketens verkocht, provisies waren extreem hoog terwijl de tegenprestatie die u als klant mocht verwachten van u financiële dienstverlener of makelaar vaak niet werd geleverd.
 

Het voordeel van makelaar en hypotheekadviseur onder één dak


Doordat onze hypotheekadviseurs in één winkel werken met de makelaars hebben zij praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt. Heeft u aanvullende vragen over uw hypotheekadvies die betrekking hebben op het kopen van een bepaalde woning dan is er direct overleg met makelaar. Een oplossing of antwoord is dan zo gevonden.
 

Mocht u bijvoorbeeld willen verbouwen dan rekent de hypotheekadviseur graag voor u uit wat een verbouwing betekent voor uw maandlasten. De makelaar geeft vervolgens aan of en hoeveel uw woning meer waard wordt of dat verhuizen financieel gezien wellicht verstandiger is.  

 

Hypodomus

Bij Hypodomus helpen we u voordeliger uw woonwensen te realiseren. We bieden voordeel met lage makelaarstarieven en met lage hypotheekrentes.
 

Bij Hypodomus gaat u langs voor een NVM makelaar nieuwe stijl en een betrouwbare erkend hypotheekadviseur. Twee specialisten onder één dak die met elkaar samenwerken, waardoor u ook gemakkelijker en sneller uw woonwensen kunt realiseren. Met Hypodomus koopt u, en verkoopt u uw huis zonder zorgen.
 

Bij Hypodomus bespaard u meer naar mate u meer diensten afneemt. Heel logisch als u bedenkt dat de Hypodomus NVM makelaar en erkende hypotheekadviseur heel nauw met elkaar samenwerken om u van dienst te zijn.
 

Bij Hypodomus kunt u met meer zekerheid bieden op een huis. Na het gesprek met onze hypotheekadviseur weet u wat uw mogelijkheden zijn, en kunt u gelijk een concreet bod op een huis doen. Daardoor bent u een aantrekkelijkere koper, wat gunstig voor u kan uitpakken. Zijn er meer kopers geniet u de voorkeur en uw onderhandelingspositie is sterker.


 

HypodomusAls u wilt, kunt u alleen van de makelaars diensten gebruik maken. Of alleen van de expertise van onze hypotheekadviseur. Maar: hoe meer u van onze diensten gebruik maakt, hoe meer tijd en geld u zult besparen. Door de nauwe samenwerking kunt u perfect uw wensen op uw mogelijkheden laten afstemmen. En doordat zowel onze makelaar en onze hypotheekadviseur u meer unieke kortingen kan aanbieden naarmate ze meer voor u kunnen samenwerken, bespaard u een hoop geld.


Altijd bereikbaar

Door gebruik te maken van internet willen we u maximaal gemak bieden. Met onze telefonische adviesdienst garanderen we dat er naast uw eigen makelaar of hypotheekadviseur vanaf 8.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds terecht kan met uw vragen, en ook op zaterdag! Via onze live chat kunnen we uw vragen na kantoortijden (ook op zaterdag en zondag) tot 23:00 uur beantwoorden. 
 

Geen verborgen kosten


Wij staan volledig in dienst van u als klant. Hypodomus maakt haar werkzaamheden en beloning transparant. Wij werken altijd inclusief BTW. U krijgt inzicht in alle kosten en we vertellen u wat u van onze dienstverlening mag verwachten.Onze makelaars werken nóóit voor twee partijen. Wanneer u een hypotheek afsluit bij Hypodomus gebeurt dit altijd volledig zonder provisie. Wij berekenen geen afsluitprovisie en ook geen doorloopprovisies! Daardoor kunnen we onafhankelijk zijn en u die hypotheek bieden die écht bij u past.Hypodomus heeft kantoren in o.a. Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Leiden en Bergen op Zoom.

Hypodomus makelaars en hypotheekadviseurs werken samen onder de zelfde naam vanuit verschillende vestigingen in Nederland. Deze samenwerking is midden in de crisis periode van start gegaan. Door deze samenwerking kunnen wij u beter van dienst zijn in een groot deel van Nederland. Het grote voordeel is dat steeds meer kopers en verkopers ons weten te vinden en dat wij als organisatie sterk in de markt staan. Alle vestigingen worden geleid door zelfstandig goed gemotiveerde ondernemers die al jaren lang op de lokale markt actief zijn en het "nieuwe makelen" beheersen.

Klik op de onderstaande link om naar de vestiging te gaan:

 

HYPODOMUS MAKELAARS AMSTERDAM: www.hypodomus-amsterdam.nl 

HYPODOMUS MAKELAARS MAASTRICHT: www.hypodomus-maastricht.nl 

HYPODOMUS MAKELAARS EINDHOVEN: www.hypodomus-eindhoven.nl

HYPODOMUS MAKELAARS BREDA: www.hypodomus-breda.nl

HYPODOMUS MAKELAARS BERGEN OP ZOOM: www.hypodomus-bergenopzoom.nl

HYPODOMUS MAKELAARS LEIDEN: www.hypodomusrickrijnbeek.nl     

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring