MAAK KENNIS MET PASCAL VLEMMIX | Directeur - eigenaar

 

In 2009 ben ik in dienst getreden van Hypodomus Makelaars welke één jaar hiervoor Meeùs Makelaars hadden overgenomen. Al snel kreeg ik in de gaten dat het anders kon en moest.Toen ik in 2011 de kans kreeg om dit NVM makelaarskantoor over te nemen en hier volledig mijn eigen bedrijf van te maken heb ik die met twee handen aangegrepen. Dat wil zeggen makelen op de manier zoals ik denk dat het zou moeten. Dat is anders dan de meeste kantoren want ik wil mensen helpen met de koop of verkoop van hun droomhuis zoals ik zelf ook geholpen zou willen worden. Wat ik dan weer doe met volledige passie en overgave en dit verwacht ik ook van mijn team! 

Ik heb jaren lang met veel plezier als marketingadviseur gewerkt voor dat ik circa 15 jaar geleden aan mijn opleiding makelaardij begon. Vooral het in de markt zetten van een mooi "product" als een woning is mijn grote drijfveer geworden. Omdat alles wat met wonen, architectuur, bouwen, ruimtelijke ordening, huizen en stedenbouw mij altijd al aansprak, maakte maakte ik de switch om bij een NVM makelaarskantoor te gaan werken. Wat is er nu toch mooier dan de match te vinden tussen een koper en zijn droomhuis? En dat in de slimste regio van de Wereld!

 


PASCAL OVER EINDHOVEN

Met trots kan ik zeggen dat ik Eindhoven echt een geweldige stad vind, een bruisende stad met veel internationale inwoners en oude industriële faam! Ik heb ooit gelezen dat Eindhovenaren zeer honkvast zijn. En dat klopt: veel Eindhovenaren gaan hooguit voor een tijdje de stad uit, maar komen vaak weer terug om hun eerste (en volgende) huizen in de Eindhovense regio te kopen. En dat begrijp ik wel, want Eindhoven heeft alles waar je blij van wordt! Enorm veel gezellige restaurants, grote en kleine evenementen, diverse winkelgebieden en prettige woonwijken. Bovenal is Eindhoven een hele groene stad, maar dat kun je pas echt goed zien wanneer je boven in een van de huidige of geplande woontorens bent.  


Wat maakt wonen in Eindhoven (of omgeving) zo leuk, uniek?
In één slogan: Eindhoven allicht! Wat is het toch een heerlijke stad én zo mooi centraal gelegen! Je bent zo in het buitengebied en oude steden zoals 's-Hertogenbosch, Maastricht en Antwerpen zijn slechts een uurtje rijden verwijderd. Door de internationale aantrekkingskracht van bedrijven zoals Philips en ASML is Eindhoven een echte Wereldstad geworden, daarnaast biedt Eindhoven Airport je de mogelijkheid om de gehele wereld over te vliegen!

Ik maak graag een afspraak wanneer je een huis wilt kopen of verkopen, vul onderstaand formulier in of bel 040-8200020.



 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring