MAAK KENNIS MET PASCAL VLEMMIX | Directeur - eigenaar

 

Enthousiast, gedreven, spontaan, eerlijk en oprecht. Of je Pascal nu al jaren kent of net hebt ontmoet, je weet wie je voor je hebt. Als collega is Pascal een heel fijn persoon om mee samen te werken, voor zijn opdrachtgevers is hij iemand die er voor je staat en jou een echt eerlijk advies geeft! 

Pascal heeft jaren met veel plezier als marketingadviseur gewerkt voor hij 15 jaar geleden aan zijn opleiding makelaardij begon: vooral het in de markt zetten van een mooi "product" als een woning werd zijn grote drijfveer. En omdat alles wat met wonen, architectuur, bouwen, ruimtelijke ordening, huizen, stedenbouw en natuur hem altijd al aansprak, maakte hij ruim 15 jaar geleden de switch om bij een NVM makelaarskantoor te gaan werken. Wat is er volgens hem mooier dan de match te vinden tussen een koper en zijn droomhuis? En dat in de slimste regio van de Wereld!

 


PASCAL OVER EINDHOVEN

Met trots kan ik zeggen dat ik Eindhoven echt een geweldige stad vind, een bruisende stad met veel internationale inwoners en oude industriële faam! Ik heb ooit gelezen dat Eindhovenaren zeer honkvast zijn. En dat klopt: veel Eindhovenaren gaan hooguit voor een tijdje de stad uit, maar komen vaak weer terug om hun eerste (en volgende) huizen in de Eindhovense regio te kopen. En dat begrijp ik wel, want Eindhoven heeft alles waar je blij van wordt! Enorm veel gezellige restaurants, grote en kleine evenementen, diverse winkelgebieden en prettige woonwijken. Bovenal is Eindhoven een hele groene stad, maar dat kun je pas echt goed zien wanneer je boven in een van de huidige of geplande woontorens bent.  


Wat maakt wonen in Eindhoven (of omgeving) zo leuk, uniek?
In één slogan: Eindhoven allicht! Wat is het toch een heerlijke stad én zo mooi centraal gelegen! Je bent zo in het buitengebied en oude steden zoals 's-Hertogenbosch, Maastricht en Antwerpen zijn slechts een uurtje rijden verwijderd. Door de internationale aantrekkingskracht van bedrijven zoals Philips en ASML is Eindhoven een echte Wereldstad geworden, daarnaast biedt Eindhoven Airport je de mogelijkheid om de gehele wereld over te vliegen!

Ik maak graag een afspraak wanneer je een huis wilt kopen of verkopen, vul onderstaand formulier in of bel 040-8200020. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring