MAAK KENNIS MET PIETER VRIENDS | NVM makelaar | taxateur RMT

 

Als geboren en getogen Deurnenaar ben ik uiteraard goed bekend in het gebied en sta ik actief voor u klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om u goed te helpen. Bij de verkoop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen, het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen. 

Als NVM makelaar taxateur (Broker Agent) werk ik intensief samen onder de vlag van het team van Hypodomus Makelaars in Eindhoven.


Na verschillende jaren als NVM makelaar bij gerenomerde NVM kantoren in de regio te hebben gewerkt en als laatste in 2010 als vestigings manager bij Hypodomus in Someren, besloot ik om de sprong te wagen in het diepe en ben ik voor mezelf begonnen onder de vlag van Hypodomus. Een partij die ik natuurlijk goed ken. Na enkele gesprekken met Pascal Vlemmix, eigenaar van Hypodomus makelaars in Eindhoven was ik snel overtuigd van een perfecte samenwerking. Ik kan lekker gaan makelen terwijl ik weet dat de telefoon opgenomen wordt, koopaktes en brochures worden verwerkt door mensen die verstand van zaken hebben. Voor mij is dan ook de oplossing om te werken met een call-service uit den boze...
 


PIETER OVER DEURNE

Ik ben al heel mijn leven woonachtig in Deurne. Ik werk graag in de regio Deurne en ben naast een geboren en getogen Deurnenaar ook gek op ons mooie dorp Deurne. Het dorp heeft zoveel moois te bieden waar u als inwoner trots op kunt zijn. De grote verscheidenheid aan woningen maken Deurne een woon/leef gemeenschap waar de keuze tussen woningaanbod en doorgroei mogelijkheden, in tegenstelling tot het landelijke aanbod, nog steeds aanwezig zijn. Het is hier heerlijk makelen.

Ik heb al ruim 12 jaar ervaring als makelaar en voor verschillende gerenommeerde makelaarskantoren in de omgeving gewerkt. Midden in de economische crisis (2012) heb ik de stap gezet om voor mezelf en voor mijn laatste werkgever Hypodomus Makelaars te gaan werken in de vorm van zelfstandig makelaar in de regio Deurne ondersteund door mijn collega's van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. De aansporingen vanuit de omgeving samen met mijn eigen gedrevenheid hebben mij ervan overtuigd dat er in Deurne ruimte is voor een actieve makelaar..  


Ik maak graag een afspraak wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in de regio Deurne, vul onderstaand formulier in of bel 0493-820066. Indien u mij persoonlijk een vraag wilt stellen kun je mij bellen op: 06-23436644  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring