Taxateur Eindhoven


Omdat wij zelf veel woningen verkopen hebben wij een uitstekend zicht op de recente ontwikkelingen in de markt. Wij werken met validatie instituten als NWWI en TaxateursUnie waardoor alle geldverstrekkers onze professionele rapporten zullen accepteren. Hypodomus hecht veel waarde aan de kwaliteit van een taxatie omdat dit de basis is van veel kostbare beslissingen. Wij gaan niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit! De kosten van een taxatie zijn desondanks marktconform te noemen.

 
  • Altijd binnen 1 week een gevalideerd rapport
  • Alle Hypodomus taxateurs hanteren all-in tarieven
  • Taxatierapport geaccepteerd door alle banken
 

Neem contact op of vraag een taxatierapport aan.

Bel: 040 – 820 0020 Taxatie aanvragenHet Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie instituut dat het uitgebrachte taxatierapport valideert. Zij valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld.


Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Door deze validatie wordt het taxatierapport geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek- en  geldverstrekkers. Zonder deze NWWI controle wordt het taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd.

 Online een NWWI taxatie aanvragen kan hieronderPersoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring