Pascal Vlemmix
De energie zit in de bijzondere club mensen bij Hypodomus

Pascal Vlemmix

NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT (directeur/eigenaar)

Oprichter, ondernemer, NVM makelaar, gecertificeerd taxateur, content creator en marketeer van Hypodomus Makelaars in Eindhoven.

Alles wat ik doe, dat doe ik met al mijn energie. Mijn passie is opdrachtgevers te begeleiden bij (meestal) één van de grootste verkopen en aankopen van hun leven. Ik help je bij het verkopen en aankopen van een woning op een pro-actieve manier! Mijn energie haal ik uit de bijzondere club mensen die hier werkt: wij ademen stenen en staan voor onze opdrachtgevers! Voor hen zullen wij altijd het beste resultaat willen behalen.

Erwin Verhoeven
Iedereen die komt bezichtigen krijgt een eerlijk verhaal

Erwin Verhoeven

NVM Makelaar - Taxateur | RMT

Sinds 2001 ben ik werkzaam als gecertificeerd NVM makelaar en taxateur. Je kunt inmiddels spreken over een zogename "rot in het vak". De dagelijkse uitdaging heb ik met enorm veel plezier gevonden bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Het is ontzettend leuk om op een actieve manier je opdrachtgevers bij te kunnen staan bij zo’n belangrijke stap in hun leven.

Een huis kopen of verkopen doet bijna niemand dagelijks. Wij bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven wel! Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies en het traject te begeleiden! Daarnaast vind ik het geweldig om met een team te werken dat werkelijk voor elkaar klaar staat. Geen vraag is voor mij en mijn collega's teveel en wanneer je plezier hebt in je werk komt dat altijd ten goede van het resultaat.

Richelle Vogels
Het is geweldig om mensen te helpen op een belangrijk moment in hun leven

Richelle Vogels

NVM Makelaar | K-RMT (taxateur i.o.)

De combinatie van mensen met hun woonwensen is wat mij heeft doen besluiten om de studie vastgoed en makelaardij jaren geleden te gaan volgen. Het is toch geweldig om iemand te helpen op de weg naar zijn of haar droomhuis. Het is een keuze waar ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van heb gehad. Na inmiddels de nodige jaren ervaring opgebouwd te hebben achter de schermen, ben ik alweer geruime tijd actief als NVM makelaar K-RMT bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Inmiddels ben ik naast mijn werk begonnen aan een uitdagende opleiding voor Register Taxateur. 

Persoonlijk ben ik heel precies en niets ontgaat mijn scherpe oog. Ben je op zoek naar een jonge oprechte en resultaat gedreven makelaar? Dan kom ik graag bij je langs om onze werkwijze persoonlijk toe te lichten.

Pieter Vriends
Onderhandelen bij verkoop of aankoop is altijd spannend

Pieter Vriends

NVM Makelaar - Taxateur | RMT (regio Deurne)

Als geboren en getogen Deurnenaar ben ik uiteraard goed bekend in de regio en sta ik altijd voor je klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om je goed te kunnen helpen als makelaar en taxateur. Bij de koop en verkoop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen en het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen. Dit doe ik graag op een realistische en nuchtere manier.

Deze zelfstandig NVM makelaar en taxateur werkt onder de vlag van het team van Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Ik ervaar een sterke binnendienst die mij en mijn werkzaamheden kunnen ondersteunen als een enorme plus. Dit voordeel komt altijd ten goede van mijn opdrachtgevers. Ben je benieuwd hoe ik juist het verschil voor je maak?

Lieneke Versteegen
Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies

Lieneke Versteegen

Office Manager

Als office manager ga ik voor perfectie. Ik ben verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende zaken op de binnendienst van ons makelaarskantoor. Wij gaan altijd voor een TIEN bij onze Funda eindbeoordeling. En ja ik weet inmiddels dat voor sommigen opdrachtgevers een acht ook een tien is en daar zijn we natuurlijk ook heel blij mee. 

Het werk op een groter NVM makelaarskantoor zoals bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven kan soms erg druk en hectisch zijn. Maar geen nood! want wij hebben onze processen goed ingericht en gelukkig word ik perfect ondersteund door mijn collega's Saranda en Saskia. Samen zorgen wij ervoor dat niemand hinder ervaart van een drukke dag bij Hypodomus makelaars. Wil je meer weten over onze werkwijze? Ik help je graag verder.

Marleen Vlemmix
Styling is vaak letten op details die het verschil kunnen maken

Marleen Vlemmix

Vastgoedstyliste | Administratief Medewerker

Ik zorg ervoor dat elke woning perfect gepresenteerd wordt. Wij zijn overtuigd van het positieve effect van vastgoedstyling! Dit zorgt ervoor dat de mogelijke koper zogenaamd "beter door de zaken heen kan kijken". Het feit dat we een professionele styliste onder onze vlag hebben bespaart je tijd en levert je een hogere opbrengst. 

Onze unieke vastgoedstyling dienstverlening is er dan ook op gericht om onze NVM makelaars te ondersteunen, zodat we samen de woningen efficiënt en met het beste resultaat voor je kunnen verkopen. Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door House of KIKI. Daarnaast ben ik achter de schermen verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Saskia Jansen
Een woning verkopen of kopen is een mijlpaal in je leven

Saskia Jansen

Assistent NVM Makelaar | A-RMT

Wanneer je een afspraak met één van onze makelaars hebt gehad dan is de kans groot dat je mij nog een keer aan de telefoon krijgt. Ik ben als assistent NVM makelaar werkzaam op de binnendienst bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven en ben daarbij verantwoordelijk voor het potentieel klantcontact (zaken waar een makelaar in de dagelijkse drukte vaak geen tijd voor heeft) en de aftersales. Weinig makelaarskantoren hebben hier speciaal iemand voor in dienst, maar wij zijn juist altijd benieuwd hoe we onze dienstverlening kunnen blijven perfectioneren.

Zo zorg ik voor een optimaal contact met ons makeraarskantoor voor, tijdens, maar ook na de aankoop of verkoop van jouw woning. Alleen op deze manier kunnen wij onze hoge kwaliteits standaard blijven garanderen. Bij Hypodomus makelaars eindigd de dienstverlening niet bij de notaris.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.