Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven
Pascal Vlemmix
De meerwaarde van een woning creëer je door te kijken als een kritische koper

Pascal Vlemmix

NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT - directeur - eigenaar

Mijn naam is Pascal Vlemmix en ik ben woonachtig in het bruisende Eindhoven. In het weekend geniet ik graag samen met mijn gezin van de Eindhovense horeca als een ware bourgondiër. Daarnaast kun je me altijd tegenkomen bij de wedstrijden van PSV of langs de lijn van Oranje-Rood wanneer mijn dochter aan het spelen is.

Inmiddels ben ik al meer dan 21 jaar makelaar en sinds 2011 trotse eigenaar van Hypodomus. Het was midden in de financiële crisis toen ik de stap maakte om Hypodomus Makelaars over te nemen en geheel naar mijn eigen hand te zetten. Alles wat ik hier doe, dat doe ik met volledige overgave. Het is mijn passie om je perfect te begeleiden bij één van de grootste aankopen en/of verkopen van je leven.

Erwin Verhoeven
Iedereen die komt bezichtigen krijgt een eerlijk verhaal

Erwin Verhoeven

NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT

Hallo, ik ben Erwin Verhoeven, de hele dag genietend van de bruisende stad, na werktijd te vinden in de rust van één van de omliggende dorpen. Daar ben ik vaak te vinden langs en op het hockeyveld, op het terras of gewoon lekker in de eigen tuin. Is er dan nog wat tijd over trek ik er graag op uit op mijn racefiets of mountainbike door de brabantse natuur.

Naast makelaar ben ik gelukkig getrouwd met een vastgoed-dame en de trotse vader van een geweldige zoon en dochter. Bakstenen en dakpannen zijn een rode draad in ons gezin. Sinds 2001 ben ik gecertificeerd NVM Makelaar en Meester Taxateur. Samen met een geweldig team, blijft het een kick om de opdrachtgever te voorzien van een open en eerlijk advies. Mijn motto “Doe wat je zegt en zeg wat je doet” dan komt het met het resultaat zeker weten goed!

Richelle Vogels
Het is geweldig om mensen te helpen op een belangrijk moment in hun leven

Richelle Vogels

Kandidaat Makelaar - Taxateur | K-RMT

Mijn naam is Richelle Vogels en ik ben woonachtig in het karakteristieke Oirschot. Hoewel ik woonachtig ben in Oirschot, ben ik getogen in Eindhoven en heb hier dan ook tot enkele jaren geleden gewoond. Na mijn vertrek uit Eindhoven heb ik samen met mijn vriend ons eerste huis gekocht. Ik kan mij nog goed herinneren dat dit een spannende tijd was. Mensen helpen en ondersteunen bij deze belangrijke keuzes en het gehele aankoop-, of verkoopproces, dat is wat mij aantrekt in dit vak.

Ik ben een aantal jaar actief als NVM makelaar K-RMT bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Inmiddels ben ik naast mijn werk begonnen aan een uitdagende opleiding voor Register Taxateur. Persoonlijk ben ik heel precies en niets ontgaat mijn scherpe oog. Ben je op zoek naar een jonge, oprechte en betrokken makelaar? Dan sta ik voor je klaar!

Pieter Vriends
Een bod uitbrengen is spannend, dus hou je bieders op de hoogte

Pieter Vriends

NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT - regio Deurne

Als geboren en getogen Deurnenaar, woonachtig in de wijk Zeilberg, ben ik uiteraard goed bekend in deze regio en sta ik altijd voor je klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om je perfect te kunnen helpen als NVM makelaar en gecertificeerd taxateur. Bij de koop en verkoop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen. Het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen. Dit doe ik graag op een realistische en nuchtere manier.

Deze zelfstandig NVM makelaar en taxateur werkt onder de vlag van het team van Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Ik ervaar een sterke binnendienst die mij en mijn werkzaamheden kunnen ondersteunen als een enorme plus.

Lieneke Versteegen
Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies

Lieneke Versteegen

Office Manager - Commercieel Medewerker

Als creatieve en bezige bij past de rol als office manager bij Hypodomus mij goed, ik ga namelijk altijd voor perfectie. Met mijn 17 ervaringsjaren in de makelaardij ben ik verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende zaken op onze binnendienst van ons makelaarskantoor. Wij gaan altijd voor een 10 bij onze Funda eindbeoordelingen. Ik weet inmiddels dat voor sommigen opdrachtgevers een 8 ook een 10 is en daar zijn we natuurlijk ook heel blij mee. 

Het werk op een groter NVM makelaarskantoor zoals bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven kan soms erg druk en hectisch zijn. Maar geen nood! want wij hebben onze processen goed ingericht en gelukkig word ik perfect ondersteund door mijn collega's. Samen zorgen wij ervoor dat niemand hinder ervaart van een drukke dag bij Hypodomus makelaars. Wil je meer weten over onze werkwijze? Ik help je graag verder.

Marleen Vlemmix
Styling is vaak letten op details die het verschil kunnen maken

Marleen Vlemmix

Vastgoedstylist - Administratief Medewerker

Als trotse moeder van 2 kinderen en een man als makelaar ben ik écht altijd aan het werk. Ik zorg er bij Hypodomus voor dat elke woning perfect gepresenteerd wordt.

Mijn ervaring leert inmiddels dat het positieve effect van vastgoedstyling zich altijd uitbetaald! Dit zorgt ervoor dat de mogelijke koper "beter door de zaken heen kan kijken". Het bespaart je tijd en levert een betere verkoopprijs op. Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door House of KIKI. Daarnaast ben ik achter de schermen verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Anka Baudoin
Verkopen van jouw huis, begint met de tijd nemen voor jouw verhaal

Anka Baudoin

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sinds kort is ons team versterkt door Anka. Ik ben met Hypodomus in aanraking gekomen omdat ik mijn woning wilde verkopen en een nieuwe woning wilde kopen samen met mijn vriend. Wat een leuk bedrijf, hier wilde ik wel werken dacht ik toen ik de vacature tegenkwam. Ik heb dan ook direct gesolliciteerd en daar nog geen seconde spijt van.

Ik word blij van de fijne gesprekken met klanten en de vrolijkheid als een woning verkocht of (aan)gekocht wordt. Maar ook van de verhalen en de openheid van die mensen. Het geeft mij een enorm goed gevoel en veel energie als ik hen goed kan helpen. Ik plan de afspraken in, stel de koopovereenkomsten en brochures op verder ben ik een echte duizendpoot binnen het team. Die rol past mij perfect en mijn collega’s kunnen altijd bij me terecht voor hulp.

Inge Habraken
Zelf zou ik ook iemand aan de lijn willen die me direct helpt

Inge Habraken

Commercieel Medewerker Binnendienst

Na heel kort de makelaarsbranche verlaten te hebben, met grote heimwee naar deze branche, ben ik weer teruggekeerd in de wereld waar mijn hart ligt. Het werken op een groot, succesvol makelaarskantoor is werken in een dynamische omgeving waarin elke dag weer anders is, dit maakt mij blij en geeft mij ontzettend veel energie.

Wat is er nu leuker dan te zorgen dat je de woning van je dromen vindt of wij jouw woning met alle perfectie in de verkoop zetten en daardoor met ons team zorgen voor maximale resultaten. Ik ben zeer servicegericht, een duizendpoot en door mijn jarenlange werkervaring in deze functie is niets mij vreemd of te veel. Ik zal alles op alles zetten om tezamen met ons enthousiaste team het beste eindresultaat te bereiken.

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.