Pascal Vlemmix
Hoe maken we van onze opdrachtgever een echte ambassadeur?

Pascal Vlemmix

NVM Makelaar - Taxateur | RM RT (directeur/eigenaar)

Mijn marketing achtergrond maakt het verschil en dit heeft voor onze opdrachtgevers ook vele voordelen. Vraagstukken zoals 'Op welke manier zetten wij je woning het beste in de markt?' of 'Hoe maken we van onze opdrachtgevers, echte ambassadeurs?' daar wordt bij Hypodomus tot in de puntjes over nagedacht.

Energiek, uiterst, enthousiast, positief en als trotse eigenaar van dit toonaangevend makelaarskantoor ben ik zeer tevreden met het resultaat dat door ons team dagelijks behaald wordt. Onze pro-actieve en vooral moderne werkwijze heeft er voor gezorgd dat wij inmiddels als best verkopend en aankopende NVM makelaarskantoor van Eindhoven en omgeving te boek staan (bestaande woningen). Wil je zelf onze kwaliteit en service ervaren? Dan nodig ik je graag uit om eens vrijblijvend kennis maken met ons team.

Erwin Verhoeven
Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van het best haalbare resultaat

Erwin Verhoeven

NVM Makelaar - Taxateur | RMT

Sinds 2001 ben ik werkzaam als gecertificeerd NVM makelaar en taxateur. Eind 2016 was ik na 15 jaar voor de zelfde werkgever te hebben gewerkt toe aan aan nieuwe uitdaging.

Die uitdaging heb ik met enorm veel plezier gevonden in de vorm van Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Het is ontzettend leuk om op een actieve manier je opdrachtgevers bij te kunnen staan bij zo’n belangrijke stap in hun leven. Een huis kopen of verkopen doet bijna niemand dagelijks! Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies en het traject te begeleiden!

Richelle Vogels
Het is geweldig om mensen te kunnen helpen op een erg belangrijk moment in hun leven: de aan- of verkoop van hun woning.

Richelle Vogels

Makelaar | K-RMT

De combinatie van de interactie met mensen en bezig zijn met huizen is wat mij heeft doen besluiten, de studie vastgoed en makelaardij te gaan volgen. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb. Na inmiddels de nodige jaren met ervaring opgebouwd te hebben achter de schermen ben ik nu actief als KRMT makelaar. 

Richelle is heel precies en niets ontgaat haar scherpe oog, met haar tomeloze energie is ze nooit uitgewerkt.

Pieter Vriends
Bij de (ver)koop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen. In Deurne e.o. sta ik voor je klaar.

Pieter Vriends

NVM Makelaar - Taxateur | RMT (regio Deurne)

Als geboren en getogen Deurnenaar ben ik uiteraard goed bekend in het gebied en sta ik actief voor je klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om je goed te helpen. Bij de (ver)koop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen, het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen.

Als zelfstandig NVM makelaar en taxateur werk ik intensief samen onder de vlag van het team van Hypodomus Makelaars in Eindhoven.

Lieneke Versteegen
Samen met dit enthousiaste team zal ik onze opdrachtgevers perfect van dienst zijn!

Lieneke Versteegen

Office Manager

Ik ben werkzaam als office manager en in die functie ben ik mede verantwoordelijk voor de lopende zaken op ons kantoor. Gelukkig word ik prettig ondersteund door mijn collega's van de binnendienst.

Mijn taken bestaan o.a. uit het begeleiden van relaties, opmaken van verschillende soorten aktes, dossiervorming, ondersteuning verlenen aan de makelaars en telefonisch het eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten. Samen met dit enthousiaste team zal ik je als klant uitstekend van dienst zijn.

Marleen Vlemmix
Ik ben de "in house" gecertificeerd vastgoedstyliste met het onafhankelijk keurmerk: House of KIKI.

Marleen Vlemmix

Vastgoedstyliste | Administratief Medewerker

lk ben echt overtuigd van het positieve effect van vastgoedstyling! Er is veel vraag naar professionele ondersteuning bij de woningpresentatie. Dit zorgt ervoor dat de mogelijke koper zogenaamd "beter door de zaken heen kan kijken". Het feit dat we een professionele styliste onder onze vlag hebben bespaart je tijd en ook veel kosten. Maar belangrijker nog, hierdoor kan een koper een beter beeld vormen van de mogelijkheden. 

Mijn dienstverlening is er dan ook op gericht om onze makelaars te ondersteunen, zodat we samen de woningen efficiënt en met het beste resultaat kunnen verkopen. Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door House of KIKI. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie.

 

Saskia Jansen
Aftersales daar ligt mijn passie. Heb je contact gehad met één van mijn collega's? Ik help je graag verder...

Saskia Jansen

Assistent Makelaar | Commercieel Medewerker

Wanneer je een afspraak met één van onze makelaars hebt gehad dan is de kans groot dat je mij nog een keer aan de telefoon krijgt. Hoe leuk is dat! Ik ben werkzaam in de binnendienst en daarbij verantwoordelijk voor de aftersales. Ik ben altijd benieuwd hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Zo zorg ik voor een optimaal contact tussen jou en ons kantoor tijdens, maar ook na het aan- of verkoopproces van jouw woning. Want onze dienstverlening eindigt niet bij de notaris. Daarnaast ondersteun ik de makelaars als gecertificeerd assistent NVM makelaar (A-RMT).

Saranda Prizreni
Ik geniet elke dag van de veelzijdigheid van mijn werk, geen dag is hier hetzelfde...

Saranda Prizreni

Commercieel Medewerker | Binnendienst

Saranda is onze nieuwste commercieel medewerker op kantoor. Ze zorgt dat alles op achter de schermen goed verloopt. Wanneer je belt of contact opneemt met Hypodomus is de kans groot dat je Saranda te spreken krijgt. Saranda heeft geruime tijd voor een NVM makelaarskantoor uit de regio gewerkt en is geen onbekende in de makelaardij!

Ben je in de buurt? Kom dan vooral een keer langs, Saranda zorgt voor een heerlijke kop koffie en kan veel van je vragen beantwoorden! 

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.