Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

House of KIKI Vastgoedstyling

Het doel van vastgoedstyling is om een woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, ze moeten gemakkelijker door het interieur van een ander kunnen kijken. Hierdoor worden woningen sneller en voor een betere prijs, dus een beter resultaat door onze makelaars verkocht.

House of KIKI® is marktleider op het gebied van vastgoedstyling tevens bekend van het RTL4 programma "Uitstel van Executie" en de "TV Makelaar" daarnaast een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum erkend door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Wat is onze werkwijze?

Onze styliste Marleen werkt volgens de "House of KIKI hands-on aanpak." De naam doet het al vermoeden, wij gaan zo snel mogelijk met jouw woning aan de slag!

Een verkoopstyling advies voor onze opdrachtgevers met korting

Wij komen bij je persoonlijk langs voor een adviesgesprek, uiteraard is dit gesprek tegen kostprijs* en maakt dit onderdeel uit van onze verkoopstrategie in de regio Eindhoven. Samen met jou gaan we de knelpunten en bijzonderheden van de inrichting van het huis bekijken. Samen lopen we door de woning heen en bekijken we ook de buitenruimtes. We bespreken de mogelijkheden. We kijken met een kritische en objectieve blik naar de woning en zorg met een hands-on werkwijze dat de woning aantrekkelijk wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep. Zo vergroten wij de verkoopkansen door de woning te stylen zo dat de potentiële kopers de schoonheid van de ruimte goed gaan zien. De punten waarop je destijds ook gevallen bent, zet onze stylist weer in de spotlights. Dit is vaak al te realiseren met een paar eenvoudige aanpassingen.

De eerste indruk van huizenzoekers is het meest belangrijk. In de meeste gevallen klikt iemand direct weg als de eerste indruk van de woning niet past bij de wensen. Het is dus extra belangrijk dat je woning er op de foto's online al goed, ruimtelijk en neutraal uitziet. 

Voorbeeld van een te verkopen woning voor en na vastgoedstyling

 

Meerwaarde van onze VERKOOPSTYLING / VASTGOEDSTYLING

Het komt vaak voor dat mensen al gauw duizenden euro's zakken in prijs. Laat ons je woning aanpakken en de mooie punten weer in de spotlight zetten. Zo zullen de meeste potentiële kopers de waarde van de woning beter kunnen inzien en is het zakken in de prijs helemaal niet meer nodig!

"Met de perfecte verkoopstyling wordt een huis een stuk sneller verkocht. Met de passende kleurkeuzes en sfeervolle interieuraccessoires zal een woning 'geneutraliseerd' worden, zodat zoveel mogelijk potentiële kopers zich tot de woning voelen aangetrokken." Aldus Marleen Vlemmix van Hypodomus gecertificeerd vastgoedstylist bij House of KIKI

verkoopcoach

Wil je meer weten over verkopen van je woning met behulp van onze vastgoedstyling?
Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.