Verkoopmakelaar Eindhoven

MOGEN WIJ Mogen wij uw verkoopmakelaar zijn?

Eindhoven is één van de leukste regio's van Noord-Brabant om in te wonen! Er zijn veel verschillende wijken, die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben. Onze makelaars kennen deze als geen ander en zijn daardoor perfect in staat om u van het beste advies te voorzien.

Wij houden als NVM makelaar van korte lijnen en een duidelijk verhaal. Zowel bij de verkoop, als bij de aankoop van een woning zullen wij altijd uitsluitend de belangen van onze opdrachtgevers verdedigen. Dit is voor ons van zelfsprekend en juist hierdoor weet u zeker dat wij altijd het beste mogelijke resultaat voor u zullen behalen.

 

Wij houden onze dienstverlening zo laagdrempelig en transparant mogelijk. Daarnaast werken we ook buiten reguliere kantoortijden en helpen we u graag in de avonden en op zaterdag. Onze verkoopmakelaars hebben maar één doel: uw woning zo snel mogelijk en volgens de best mogelijke voorwaarden verkopen.

Werkwijze verkoopmakelaar Eindhoven

Vanaf het eerste contact aan de telefoon of bij u thuis tot en met het bezoek aan de notaris zijn wij er voor u. Wij luisteren naar uw toekomstplannen, wensen en stellen vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo komen wij erachter wat voor u de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk wel voor u het beste uitpakt.

Gedurende het verkooptraject adviseren wij u en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in perfecte samenwerking met u, wat er geregeld moet worden. Wij nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we doen alles in overleg en houden u volledig op de hoogte. Wij zorgen dat u tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar u aan toe bent.

 

 

Woningpresentatie

Onze onafhankelijke klantenbeoordelingen op Funda en op diverse beoordelings websites laten zien dat we exact weten wat bepalende factoren zijn die bijdragen aan de verkoop van uw woning. Belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie is de presentatie van uw woning. Met een perfecte presentatie bereiken we een groot publiek van potentiële huizenkopers. Onze binnendienst in samenwerking met de makelaars zorgen ervoor dat uw woning wordt gepresenteerd met onder andere 360-graden foto’s, ingescande digitale plattegronden en een realistische videotour voor een eerste kennismaking met uw woning doormiddel van een online bezichtiging.

  • Een uitgebreide "glossy magazine" verkoopbrochure (incl. foto’s van een professionele fotograaf)
  • Een prominente vermelding op Funda.nl voorzien van alle beschikbare media producten
  • Een uitgebreide presentatie op onze eigen website
  • Onbeperkt aantal 360-graden foto’s en hoogte foto
  • Videotour voor online bezichtiging
  • Digitale plattegronden
  • Een digitale etalage presentatie bij ons kantoor
  • Opvallende te koop borden (optioneel met verlichting)
  • Een mediapakket inclusief gratis social media plaasting
  • Het beste online bereik (Facebook 5.000+) van alle NVM makelaars in de regio Eindhoven

Afspraak maken verkoopmakelaar Eindhoven

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie
Boudewijn Conijn
Boudewijn Conijn
NVM Makelaar | RM
Meer Informatie

effectieve verkoopstrategie

Hypodomus Makelaars is geen traditionele verkoopmakelaar; we werken ook buiten reguliere kantoortijden en helpen u graag in de avond en op zaterdag. Met onze transparante dienstverlening zorgen we dat u met een goed gevoel uw huis verkoopt. We stellen in overleg met u een effectieve verkoopstrategie op. Als we samen de verkoopstrategie hebben bepaald, heeft u nergens meer omkijken naar en zorgen onze makelaars voor het complete verkoopproces.

Contact

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
E. eindhoven@hypodomus.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

* Op afspraak zijn wij er ook voor u in de avonduren en op zaterdag.

Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische aanpak komen de verkoopwoningen direct onder de aandacht bij een grote groep relevante woningzoekers. Vaak zijn er al bezichtigingen voor de woning op Funda staat.

De beste verkoopmakelaar van Eindhoven

Wij zijn de best verkopende makelaar van Eindhoven. Al jarenlang bewijzen onze klantbeoordelingen dat we ons werk goed doen. Op Funda leest u de ervaringen van opdrachtgevers met onze makelaars. Meer informatie over makelaar Hypodomus Eindhoven.

Groot klantenbestand

Hypodomus Makelaars heeft een zeer groot en actueel krantenbestand opgebouwd, waardoor we heel snel een match kunnen maken tussen koper en verkoper. Soms nog voordat een huis officieel op Funda komt.

Meerdere vestigingen

Omdat we meerdere vestigingen hebben, is onze slagkracht groot. Onze makelaars wisselen onderling veel informatie uit, waardoor zij allemaal zeer goed op de hoogte zijn van de snel veranderende woningmarkt. Hierdoor ontdekken we vaak als eerste trends waar we direct op inspelen en waar onze klanten ook direct van profiteren.

Groot online bereik

Hypodomus Makelaars zet naast de traditionele kanalen ook online zwaar in, bijvoorbeeld via sociale media en online advertising. Hierdoor krijgt ons aanbod een bijzonder groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor verkopers, want hoe meer mogelijke kopers zien dat uw woning te koop is, hoe groter de kans op een snelle en betere verkoop is.


Contact opnemen met Hypodomus Makelaars

Wilt u meer weten of een afspraak maken met één van onze makelaars? Wij verwelkomen u graag voor een persoonlijk gesprek. Vul hieronder uw gegevens in, of bel tijdens kantooruren naar 040 – 820 0020. Ook voor het kopen van een huis met een aankoopmakelaar kunt u bij ons terecht.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.