Verkoopmakelaar Eindhoven


MOGEN WIJ UW MAKELAAR ZIJN? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 040-820 00 20
 

Eindhoven is één van de leukste regio's van Brabant om in te wonen! Er zijn veel verschillende wijken die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben. Onze makelaars kennen deze als geen ander en zijn daardoor perfect in staat om u het allerbeste advies te geven. Zowel bij de verkoop, als bij de aankoop van uw woning. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd het beste resultaat voor u zullen behalen.
 

Onze werkwijze

Vanaf het eerste contact aan de telefoon of bij u thuis tot en met het bezoek aan de notaris zijn wij er voor u. Wij luisteren naar uw toekomstplannen, wensen en stellen vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo komen wij erachter wat voor u de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk voor u het beste uitpakt.

Gedurende het traject adviseren wij u en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in perfecte samenwerking met u, wat er geregeld moet worden. Wij nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we doen alles in overleg en houden u volledig op de hoogte. Wij zorgen dat u tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar u aan toe bent. 


Wij houden onze dienstverlening zo laagdrempelig en transparant mogelijk. Daarnaast werken we ook buiten reguliere kantoortijden en helpen we u graag in de avonden en op zaterdag. Onze verkoopmakelaars hebben maar één doel: uw woning zo snel mogelijk en volgens de best mogelijke voorwaarden verkopen.
 


 


  
Op afspraak zijn wij er ook voor u in de avonduren en op zaterdag. Buiten kantoortijden zijn wij elke dag (ook in het weekend) tot 23:00 uur via onze live chat op de website bereikbaar.
 

Wij zijn trots op onze behaalde resultaten. De afgelopen twaalf maanden hebben de verkoopmakelaars van Hypodomus circa 200 bestaande woningen verkocht. Onze gemiddelde verkooptermijn is twee maanden! Het komt ook regelmatig voor dat we een woning binnen een week of zelfs binnen één dag (SUPER SNEL) verkopen. Dankzij ons grote netwerk van huizenzoekers weten wij vraag en aanbod snel en effectief samen te brengen. Naast Eindhoven hebben we ook veel ervaring met woningverkoop in Veldhoven, Waalre en Geldrop.

Bel: 040 – 820 0020 Maak een afspraak

 

Uw woning perfect gepresenteerd

Onze onafhankelijke klantenbeoordelingen op Funda en Wie is de Beste Makelaar laten zien dat we exact weten wat bepalende factoren zijn die bijdragen aan de verkoop van uw woning. Belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie is de presentatie van uw woning. Met een goede presentatie bereiken we een groot publiek van potentiële huizenkopers. Onze verkoopmakelaars zorgen ervoor dat uw woning wordt gepresenteerd, met onder andere 360-graden foto’s, digitale plattegronden en een realistische videotour voor een online bezichtiging:  

 

 • Een uitgebreide "glossy magazine" verkoopbrochure (incl. foto’s van een professionele fotograaf)
 • Een prominente vermelding op Funda.nl voorzien van alle beschikbare media producten
 • Een presentatie op onze eigen website
 • Onbeperkt aantal 360-graden foto’s
 • Videotour voor online bezichtiging
 • Digitale plattengronden
 • Een digitale etalagepresentatie
 • Opvallende te koop borden
 • Een mediapakket (incl. e-mailmarketing en social media) met
 • Het beste online (Facebook) bereik van alle makelaars in de regio Eindhoven


Onze makelaars en adviseurs

Directeur en eigenaar Hypodomus Eindhoven: Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
Directeur/eigenaar

Boudewijn Conijn
K-RMT 
NVM-makelaar en taxateur Hypodomus Eindhoven: Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM-makelaar taxateur
 

Erkend Hypotheekadviseur Hypodomus Eindhoven: Peter de Ruiter
Robert van Avezaath
Erkend hypotheekadviseur

NVM-makelaar en taxateur Hypodomus Eindhoven: Peter Vriends
Pieter Vriends
NVM-makelaar taxateur
Regio Deurne

 

Onze makelaars zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd.

 

Een effectieve verkoopstrategie

Hypodomus Makelaars is geen traditionele verkoopmakelaar; we werken ook buiten reguliere kantoortijden en helpen u graag in de avond en op zaterdag. Met onze transparante dienstverlening zorgen we dat u met een goed gevoel uw huis verkoopt. We stellen in overleg met u een effectieve verkoopstrategie op. Als we samen de verkoopstrategie hebben bepaald, heeft u nergens meer omkijken naar en zorgen onze makelaars voor het complete verkoopproces.

 

 

Contact en openingstijden

Hypodomus Makelaars Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel: 040 – 820 0020
eindhoven@hypodomus.nl


Maandag: 08.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 08.30 – 17.30 uur
Woensdag: 08.30 – 17.30 uur
Donderdag: 08.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 08.30 – 17.30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

 


* Op afspraak zijn wij er ook voor u in de avonduren en op zaterdag. 

Buiten kantoortijden zijn wij elke dag, ook in het weekend tot 23:00 uur onze live chat op onze website bereikbaar.

 

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Wij evalueren regelmatig met u de verkoop en indien nodig stellen we de verkoopstrategie bij. Wij begeleiden u tijdens het gehele verkoopproces; van het moment dat u de verkoopakte tekent tot en met de inspectie en het transport van de woning.
 

 • Open en transparante werkwijze
 • Duidelijke communicatie tijdens het verkooptraject
 • Regelmatige evaluatie van de verkoopstrategie

 

Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische aanpak komen de verkoopwoningen direct onder de aandacht bij een grote groep relevante woningzoekers. Vaak zijn er al bezichtigingen voor de woning op Funda staat.  

 

De beste makelaar van Eindhoven

Wij zijn de best verkopende makelaar van Eindhoven. Al jarenlang bewijzen onze klantbeoordelingen dat we ons werk goed doen. Op Funda leest u de ervaringen van opdrachtgevers met onze makelaars. Meer informatie over makelaar Hypodomus Eindhoven.

 

Groot klantenbestand

Hypodomus Makelaars heeft een zeer groot en actueel krantenbestand opgebouwd, waardoor we heel snel een match kunnen maken tussen koper en verkoper. Soms nog voordat een huis officieel op Funda komt.
 

Meerdere vestigingen

Omdat we meerdere vestigingen hebben, is onze slagkracht groot. Onze makelaars wisselen onderling veel informatie uit, waardoor zij allemaal zeer goed op de hoogte zijn van de snel veranderende woningmarkt. Hierdoor ontdekken we vaak als eerste trends waar we direct op inspelen en waar onze klanten ook direct van profiteren.
 

Groot online bereik

Hypodomus Makelaars zet naast de traditionele kanalen ook online zwaar in, bijvoorbeeld via sociale media en online advertising. Hierdoor krijgt ons aanbod een bijzonder groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor verkopers, want hoe meer mogelijke kopers zien dat uw woning te koop is, hoe groter de kans op een snelle en betere verkoop is. 


Contact opnemen met Hypodomus Makelaars

Wilt u meer weten of een afspraak maken met één van onze makelaars? Wij verwelkomen u graag voor een persoonlijk gesprek. Vul hieronder uw gegevens in, of bel tijdens kantooruren naar 040 – 820 0020. Ook voor het kopen van een huis met een aankoopmakelaar kunt u bij ons terecht.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring