Als eerste in de regio Eindhoven biedt Hypodomus u de virtuele bezichtig


Als eerste makelaar in de regio Eindhoven biedt Hypodomus de huizenzoekers virtueel bezichtigen op Funda aan. Hypodomus presenteert de Oculus Rift, de revolutionaire VR-bril die de woningzoeker onderdompelt in een virtuele werkelijkheid. Met deze bril kunnen de makelaars van Hypodomus potentiële kopers rondleiden door een huis zonder dat ze daadwerkelijk in de woning zijn. Huizenzoekers besparen zo niet alleen tijd, hun ervaring wordt bovendien geïntensiveerd.
 

Gemak voor de koper en de verkoper


Virtueel bezichtigen via Funda biedt gemak voor zowel de potentiële koper, verkoper en de makelaar. “Een bezichtiging is een hele inbreuk op de dag voor zowel koper als verkoper”, Zeker een niet-succesvolle bezichtiging is uiteindelijk zonde van ieders tijd. Maar nu heeft de zoeker dankzij de virtuele bezichtiging het huis al intensief beleefd en is hij echt overtuigd geraakt van zijn keuze. Daardoor hoeft de verkoper zijn huis alleen nog open te stellen voor mensen met serieuze belangstelling.”
 

Intensiever contact en een beter vergelijk


Virtueel bezichtigen gaat voor meer contact tussen de Hypodomus makelaar en huizenzoeker zorgen. Virtueel bezichtigen kan alleen op kantoor bij de makelaar. Net als bij een echte bezichtiging vervult de makelaar daarbij de rol van expert en adviseur. “Mensen op huizenjacht hebben nu extra reden voor een bezoek aan de makelaar. Door meer huizen in korte tijd te bezichtigen, krijgt de makelaar sneller een beeld van de wensen en behoeften van de huizenzoeker. Als hij daarop doorvraagt, kan hij beter advies geven over huizen die aansluiten bij de woonwens.”
 

Ook voor aankoopopdrachten en nieuwbouw


Makelaars kunnen van de dienst gebruikmaken voor alle woningen met 360gr foto’s die te koop staan, dus niet alleen hun eigen portefeuille. Daardoor biedt virtueel bezichtigen via Funda voor aankoopmakelaars ook kansen op extra aankoopopdrachten. Virtueel bezichtigen is als toepassing bovendien interessant voor nieuwbouw: een virtuele wandeling door het toekomstige huis spreekt meer tot de verbeelding dan wanneer een potentiële koper zich er een voorstelling van moet maken met plattegronden en bouwtekeningen.
 

Revolutionaire Oculus Rift bril is de basis van deze toepassing


Virtueel bezichtigen via funda is een toepassing die is gebaseerd op de Oculus Rift, een virtual reality-bril met breed stereoscopisch beeld. Deze revolutionaire bril dompelt de drager ervan compleet onder in een virtuele wereld. De Oculus Rift werd oorspronkelijk voor gamers ontwikkeld, maar wordt nu ook ontdekt als basis voor tal van zakelijke toepassingen en nu ook voor het bezichtigen van misschien wel uw toekomstige woning.


Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen