Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven
https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/27386200.jpg?portalid=1575&check=api_sha256%3Afc5891b46036ab8daf761f53a2ddcc55ada572d2a152af60c8ca2d060aa316ea

Bekkensstraat 42 (VERKOCHT)

Over Bekkensstraat 42 (VERKOCHT)

Iedere woensdag Open Huis van de modelwoning (type Steeneik) in dit project tussen 15.00 en 17.00 uur op de Bekkenstraat 54. Alle vrijstaande woningen van dit type liggen op zeer ruime kavels en beschikken over een eigen garage. De woningen liggen verspreid over de buurt waarbij sommige een rood en andere een antraciet pannendak hebben. Er is een type A en een type B (allemaal verkocht). De woningen staan verschillend op de kavels gepositioneerd, wat een mooi en speels straatbeeld oplevert. De voorgevel van type A ligt altijd parallel aan de straat. Type B staat altijd met één van de zijgevel…

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Bouwvorm
Soort woning:
Villa
Type woning:
Vrijstaande woning
Kwaliteit woning:
Uitstekend
Bouwjaar:
2009
Bouwvorm:
Nieuwbouw
Woonoppervlakte:
182
Inhoud:
652
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Aantal woonlagen:
3
Buitenruimte
Kwaliteit tuin:
Aan te leggen
Bergruimte
Overig
Permanente bewoning:
1
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
Kadastrale gegevens

Omschrijving

Iedere woensdag Open Huis van de modelwoning (type Steeneik) in dit project tussen 15.00 en 17.00 uur op de Bekkenstraat 54.

Alle vrijstaande woningen van dit type liggen op zeer ruime kavels en beschikken over een eigen garage. De woningen liggen verspreid over de buurt waarbij sommige een rood en andere een antraciet pannendak hebben. Er is een type A en een type B (allemaal verkocht). De woningen staan verschillend op de kavels gepositioneerd, wat een mooi en speels straatbeeld oplevert. De voorgevel van type A ligt altijd parallel aan de straat. Type B staat altijd met één van de zijgevels naar de straat. Net als alle andere woningen in deze wijk heeft deze woningen een voorname uitstraling en een rijke detaillering. De speels geplaatste en in hoogte variërende ramen zijn een bijzonder accent on de gevels. Er zijn 13 prachtige vrijstaande woningen type Hulsteik beschikbaar, waarvan er nog slechts 1 te koop is.

Type A

Het aanzicht van deze woning is wel heel erg bijzonder! Omdat de woning als het ware over de breedte van de kavel is gepositioneerd, is de voorgevel van deze woning zeer imposant. De markante kap geeft deze woning nog een extra uitstraling. Uw auto parkeert u in de inpandige garage of op de oprit. Via de diepe voortuin bereikt u de overdekte voordeur. De grote vierkante hal biedt toegang tot de garage, het toilet, de meterkast en de trap naar boven. Onder de trap naar de 1e verdieping bevindt zich nog een trapkast, die u goed kunt gebruiken als garderobe of als voorraadkast. Eenmaal in de woonkamer valt op hoe licht deze woning eigenlijk is. De grote raampartij in de woonkamer, de openslaande deuren en raampartij aan de tuinzijde maken deze ruimte bijzonder sfeervol. De smalle, hoge ramen in de voorgevel zorgen daarbij nog eens voor een bijzonder lichtaccent in de woonkamer. De openslaande deuren bieden toegang tot de achtertuin. De tuinen zijn zeer diep waardoor u op diverse plekken gezellige zitjes kunt maken.

Via de trap komt u op de 1e verdieping. De L-vormige overloop geeft toegang tot 3 ruime (slaap)kamers en een kamer van circa 4,7 m², die bijvoorbeeld heel goed als kastenkamer kan worden ingericht. Alle kamers hebben aan één zijde een schuin dak wat bijdraagt aan een bijzondere sfeer. De badkamer met tweede toilet, douche en ligbad is zeer praktisch ingedeeld en biedt daardoor veel ruimte. De 2e verdieping leent zich uistekend voor het maken van een werkkamer. De bijzondere kapconstructie zorgt voor een aparte sfeer. U vindt hier ook een grote aparte ruimte met opstelplaats voor de wasmachine, die ook zeer goed als aparte waskamer kan worden ingericht.

Als u de leefruimte nog wilt vergroten, dan heeft u de mogelijkheid de woning aan de achterzijde uit te bouwen. U vergroot daarmee uw leefruimte met circa 13 m². Deze uitbouw is voor het grootste gedeelte uitgevoerd in glas, wat nog eens extra licht in de woning toelaat. De openslaande deuren worden dan in de serre geplaatst. In plaats van een uitbouw kunt u ook kiezen voor extra openslaande deuren in plaats van de glaspartij in de achtergevel. Wilt u meer daglicht op de zolderverdieping? In dat geval kunt u hier kiezen voor een dakkapel of een dakraam.

Zie ook: www.berckelbosch.nl

Media

Locatie

Brochure


Naar het overzicht van alle woningen

Interesse in deze woning?

Ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.