Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven
1.jpg 16.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

Herman Gorterlaan 105 (VERKOCHT)

Over Herman Gorterlaan 105 (VERKOCHT)

Let op! Dit fijne appartement (type A, 71 m²) biedt u naast de laagste vraagprijs van woonzorgcentrum Kortonjo én een vernieuwde badkamer nog een groot voordeel.Het grootste voordeel is namelijk dat de verkoper van dit appartement graag met u meedenkt en meewerkt om het appartement geheel naar uw wensen af te werken zodat u kunt doorstromen naar het appartement van uw dromen. Dus niet de stress en rompslomp van zelf verbouwen, maar wel de afwerking en het woongenot zoals u dat wilt en wanneer u dat wilt. Dit goed verzorgde 2-kamerserviceappartement is gelegen op de derde verdieping aan de oos…

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Bouwvorm
Kwaliteit woning:
Goed
Bouwjaar:
1975
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
71
Inhoud:
185
Aantal kamers:
2
Aantal slaapkamers:
1
Aantal woonlagen:
1
Buitenruimte
Bergruimte
Schuur / Berging
Inpandig
Overig
Permanente bewoning:
1
Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
Kadastrale gegevens
Gemeente:
Stratum
Sectie:
C
Perceelnummer:
1243
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Omschrijving

Let op! Dit fijne appartement (type A, 71 m²) biedt u naast de laagste vraagprijs van woonzorgcentrum Kortonjo én een vernieuwde badkamer nog een groot voordeel.

Het grootste voordeel is namelijk dat de verkoper van dit appartement graag met u meedenkt en meewerkt om het appartement geheel naar uw wensen af te werken zodat u kunt doorstromen naar het appartement van uw dromen. Dus niet de stress en rompslomp van zelf verbouwen, maar wel de afwerking en het woongenot zoals u dat wilt en wanneer u dat wilt.

Dit goed verzorgde 2-kamerserviceappartement is gelegen op de derde verdieping aan de oostzijde (Aalsterweg) van woonzorgcentrum Kortonjo. Door de ligging op derde verdieping heeft u voldoende rust en privacy, maar heeft u toch ook een prettig uitzicht over de “Kortonjo villa” en de bomenrijen.

Woonzorgcomplex Kortonjo is van oudsher een zeer gewild woonzorgcentrum waar u gemakkelijk gebruik kunt maken van alle interne en externe voorzieningen. Zo is het zorgcentrum voorzien van een winkel, een kapel, een restaurant, de centrale entree en de fietsenstalling. Maar ook de openbare voorzieningen zijn dichtbij, zoals de bushalte, zwembad de Tongelreep, de Genneperparken en uiteraard het centrum van Eindhoven met al haar voorzieningen.

Dit appartement is bedoeld voor ouderen vanaf 55 jaar en biedt alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid tot zorg-, dienst- en serviceverlening.

Het betreft een woning in een normaal appartementengebouw waarin u geheel zelfstandig uw eigen leven kunt leiden en waar u, indien gewenst, van allerlei faciliteiten gebruik kunt maken en indien nodig ook invulling kunt laten geven aan uw eigen zorgbehoefte.

Samen met de woonzorgcentra Wissehaege, 't Lint, Residentie Gennep en De Veldheer maakt Kortonjo deel uit van Parc Gennep. De appartementen hebben van oudsher al een uitstekende reputatie vanwege het prettige woonklimaat, de aanwezig faciliteiten, de centrale ligging in het stadsdeel Stratum en de nabijheid van het natuur- en recreatiegebied De Genneper Parken.

Indeling appartement:
De ruime hal biedt toegang tot de meterkast, ruime inpandige berging, garderobekast, badkamer en woonkamer.

De gezellige en ruime woonkamer (circa 25 m²) is voorzien van vloerbedekking en geniet veel lichtinval door de grote raampartijen. Vanuit hier heeft u toegang tot de slaapkamer.

De keukeninrichting in een U-opstelling is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak en koelkast. Diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte. Tussen de foto’s staan een paar impressies van de diverse mogelijkheden voor een nieuwe keuken.

De royale slaapkamer (circa 13 m²) is voorzien van vloerbedekking en biedt toegang tot het balkon en de badkamer.

Het balkon van circa 10 m² biedt ruimte voor meerdere stoelen zodat u lekker buiten kunt zitten en kunt genieten van de ochtend- en middagzon.

De badkamer is vernieuwd en grotendeels betegeld in een lichte kleurstelling. De badkamer is uitgerust met een douche met thermostaatkraan, een closet en een wastafelmeubel.

De ruime inpandige berging biedt veel bergruimte.

Indeling begane grond en gezamenlijke ruimtes:
Centrale entree met bellentableau en videofooninstallatie. Ruime hal met brievenbussen, trappenhuis en toegang tot een drietal liften.

Voorts is op de begane grond een winkel gelegen waar de dagelijkse inkopen gedaan kunnen worden. Ook bevinden zich in het complex een kapsalon, pedicure, internetcafé, restaurant, bibliotheek, wasserette, biljartgelegenheid, jeu-de-boules club, leeshoek en een riante recreatieruimte voor diverse activiteiten. Ook is er een spreek-/behandelkamer voor huisarts of fysiotherapeut. Op geregelde tijden is de bar in de recreatiezaal open, waar het genoeglijk buurten is. U kunt in het complex tevens terecht voor post- en bankzaken, er is een klussendienst, een kapel/kerkzaal en een vergaderzaal. Het is mogelijk om maaltijden aan huis te laten bezorgen of gebruik te maken van het restaurant en voor gasten zijn er enkele logeerkamers beschikbaar.

Algemeen:
- Bouwjaar circa 1975.
- Woonoppervlakte circa 71 m².
- Het appartement is voorzien van blokverwarming en goed onderhouden hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
- Het appartementencomplex is voorzien van een gezamenlijke fietsenberging.
- Het complex maakt deel uit van het woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep.
- In een parkeergarage grenzend aan het gebouwd is, indien gewenst, een parkeerplaats te huur.
- Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. In geval van nood kan hier gebruik van worden gemaakt. Er is dag en nacht gekwalificeerde zorg aanwezig.

In de service- en dienstverlening is begrepen:
- Het verzamelen van het huisvuil en het doen afvoeren hiervan.
- Het onderhouden van de tuin.
- Voorschot stookkosten en elektriciteitsverbruik appartementen.
- Energiekosten gemeenschappelijke ruimten en lift.
- Uitgebreide opstalverzekering, inclusief glas.
- Reserveringen t.b.v. toekomstig onderhoud.
- Het onderhoud van alle tot het gemeenschappelijk gebruik behorende installaties (alarm-, camerabewaking-, c.v.-, lift- en hydrofoorinstallaties).
- Het in ieder appartement ter beschikking stellen van apparatuur om in geval van nood medewerkers van woonzorgcentrum Kortonjo te alarmeren.
- Het doen voorzien van het daarvoor benodigde personeel voor de in locatie Kortonjo aanwezige receptie respectievelijk helpdesk en informatiedesk.
- Diensten welke betrekking hebben op het schoonmaken en schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten en het wassen van ramen van de gemeenschappelijke ruimten.
- Het toegang hebben voor de gebruikers van de serviceappartementen Kortonjo tot de recreatiezalen, met uitsluiting van besloten georganiseerde activiteiten.
-Bewakingsdienst.
- Het bijhouden van de administratie welke betrekking heeft op vorenstaande kosten.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter zekerheidsstelling van het nakomen van de verplichtingen van de koper, wordt in de koopovereenkomst altijd een bankgarantie/waarborgsom opgenomen.

Locatie

Brochure


Naar het overzicht van alle woningen

Interesse in deze woning?

Ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.