Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven
https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/27390079.jpg?portalid=1575&check=api_sha256%3Acf17cf25d1a30976f969189cb4c290c31ceaba0142d8f35c26cecb05f8279995

Herman Gorterlaan 421 (VERKOCHT)

Over Herman Gorterlaan 421 (VERKOCHT)

UNIEKE KANS: EEN OP EEN HOEK GELEGEN 3-KAMERAPPARTEMENT IN KORTONJO VOOR EEN VOORDELIGE PRIJS!!Een 3-kamer serviceappartement (type C), gesitueerd op de 12e verdieping in het fraaie woonzorgcentrum "Kortonjo". Gelegen op een markante lokatie op de hoek Aalsterweg / Herman Gorterlaan. Dit appartement (en dus ook het balkon) ligt aan de westzijde van het gebouw (Herman Gorterlaanzijde) en biedt een prachtig uitzicht over Stratum en de skyline van de binnenstad. Dit appartement is bedoeld voor ouderen en biedt alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvulle…

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Bouwvorm
Kwaliteit woning:
Redelijk
Bouwjaar:
1975
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
90
Inhoud:
218
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Aantal woonlagen:
1
Buitenruimte
Bergruimte
Schuur / Berging
Inpandig
Overig
Permanente bewoning:
1
Onderhoud binnen:
Redelijk
Onderhoud buiten:
Goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
Kadastrale gegevens

Omschrijving

UNIEKE KANS: EEN OP EEN HOEK GELEGEN 3-KAMERAPPARTEMENT IN KORTONJO VOOR EEN VOORDELIGE PRIJS!!

Een 3-kamer serviceappartement (type C), gesitueerd op de 12e verdieping in het fraaie woonzorgcentrum "Kortonjo". Gelegen op een markante lokatie op de hoek Aalsterweg / Herman Gorterlaan. Dit appartement (en dus ook het balkon) ligt aan de westzijde van het gebouw (Herman Gorterlaanzijde) en biedt een prachtig uitzicht over Stratum en de skyline van de binnenstad. Dit appartement is bedoeld voor ouderen en biedt alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid voor zorg-, dienst- en serviceverlening.

Indeling appartement:

Ruime hal/entree. Inpandige berging met wasmachineaansluiting. Badkamer voorzien van douche, wastafel in meubel en toilet. Gezellige, ruime woonkamer met aansluitend een eet-/werkkamer met toegang tot het zonnige balkon op het westen. Open keuken voorzien van kunststof keukeninrichting met spoelbak, koelkast en elektrische kookplaat. Royale slaapkamer.

Bijzonderheden:

- Het betreft een hoekappartement
- De woonkamer en de studeer-/werkkamer bieden een prachtig, groen uitzicht op de Genneper Parken
- De eet-/werkkamer is tevens te gebruiken als tweede slaapkamer

Algemeen:

Kortonjo is een complex dat bij ouderen in Eindhoven een uitstekende reputatie heeft vanwege het prettige woonklimaat, de vele faciliteiten en de centrale ligging. Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. In geval van nood is er dag en nacht een gekwalificeerde zorgmedewerker aanwezig. Ook zijn in het complex een dagwinkel, een pedicure, een kapper, een wasserette en de mogelijkheid om gebruik te maken van de maaltijdservice aanwezig. Kortom: een woning in een normaal appartementengebouw, waarin u zelfstandig uw eigen leven kunt leiden en waar u, indien gewenst, van allerlei faciliteiten gebruik kunt maken.

In de bij het complex behorende parkeerkelder is indien men dat wenst een parkeerplaats te huur.

Media

Locatie

Brochure


Naar het overzicht van alle woningen

Interesse in deze woning?

Ik help je graag verder

Richelle Vogels
Richelle Vogels
Kandidaat Makelaar - Taxateur | K-RMT
Meer Info

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.