Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven
https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/27389242.jpg?portalid=1575&check=api_sha256%3A71e6a860ecdf752127464392e54602b9992c240df9a17b36276801b64fc45bd1

Herman Gorterlaan 67 (VERKOCHT)

Over Herman Gorterlaan 67 (VERKOCHT)

HERMAN GORTERLAAN 67, EINDHOVENEen fraai, in 2006 nagenoeg compleet gemoderniseerd 2-kamer serviceappartement (o.a. in het verleden vernieuwde keuken en geheel vernieuwde badkamer), gesitueerd op de 2e woonlaag in woonzorgcentrum Kortonjo. Gelegen op een markante lokatie op de hoek Aalsterweg / Herman Gorterlaan. Dit appartement (en dus ook het balkon) ligt aan de oostzijde van het gebouw (Aalsterweg). Deze appartementen zijn bedoeld voor ouderen en bieden alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid voor zorg-, dienst- en serviceverle…

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Bouwvorm
Kwaliteit woning:
Uitstekend
Bouwjaar:
1975
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
81
Inhoud:
185
Aantal kamers:
2
Aantal slaapkamers:
1
Aantal woonlagen:
1
Buitenruimte
Bergruimte
Schuur / Berging
Inpandig
Overig
Permanente bewoning:
1
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
Kadastrale gegevens

Omschrijving

HERMAN GORTERLAAN 67, EINDHOVEN

Een fraai, in 2006 nagenoeg compleet gemoderniseerd 2-kamer serviceappartement (o.a. in het verleden vernieuwde keuken en geheel vernieuwde badkamer), gesitueerd op de 2e woonlaag in woonzorgcentrum Kortonjo. Gelegen op een markante lokatie op de hoek Aalsterweg / Herman Gorterlaan. Dit appartement (en dus ook het balkon) ligt aan de oostzijde van het gebouw (Aalsterweg). Deze appartementen zijn bedoeld voor ouderen en bieden alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid voor zorg-, dienst- en serviceverlening.

Indeling appartement:

Ruime hal voorzien van mooie, nieuwe vloerbedekking. Inpandige berging voorzien van zeilvloer en aansluiting voor de wasmachine. Luxe, geheel betegelde badkamer (2006) voorzien van douchecabine, vaste wastafel en verhoogd toilet. Gezellige, ruime woonkamer voorzien van vloerbedekking met open keuken voorzien van nette keukeninrichting met servieskast, spoelbak, ingebouwde koelkast em elektrische kookplaat. Separate, royale slaapkamer voorzien van vloerbedekking. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het fraaie balkon van ca. 10 m² met uitzicht op de Aalsterweg (oostzijde)!

Nagenoeg het gehele appartement is in 2006 aan de binnenzijde vernieuwd (o.a. sanitair, schilderwerk, vloerbedekking en gordijnen/vitrage). De wanden, plafonds en radiatoren zijn in lichte tinten afgewerkt.

Algemeen:
Kortonjo is een complex dat bij ouderen in Eindhoven een uitstekende reputatie heeft vanwege het prettige woonklimaat, de vele faciliteiten en de centrale ligging. Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. In geval van nood is er dag en nacht een gekwalificeerde zorgmedewerker aanwezig. Ook zijn in het complex een dagwinkel, pedicure, kapper, wasserette, logeerkamers, maaltijdservice aanwezig. Kortom: een woning in een normaal appartementengebouw, waarin u zelfstandig uw eigen leven kunt leiden en waar u, indien gewenst, van allerlei faciliteiten gebruik kunt maken.
In een nieuwe parkeerkelder grenzend aan het gebouw is indien men dat wenst een parkeerplaats te huur.

Media

Locatie

Brochure


Naar het overzicht van alle woningen

Interesse in deze woning?

Ik help je graag verder

Pieter Vriends
Pieter Vriends
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT - regio Deurne
Meer Info

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.