Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven
https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/27389422.jpg?portalid=1575&check=api_sha256%3A4503bcf5cc1d0331c30a0b21db10bf9628beee89257a74213a1f9f43fe8b0545

Herman Gorterlaan 75 (VERKOCHT)

Over Herman Gorterlaan 75 (VERKOCHT)

HERMAN GORTERLAAN 75, EINDHOVENEen fraai 2-kamer serviceappartement, gesitueerd op de 1e verdieping, in het fraaie woonzorg-centrum "Kortonjo". Gelegen op een markante lokatie op de hoek Aalsterweg / Herman Gorterlaan. Dit appartement (en dus ook het balkon) ligt aan de oostzijde van het gebouw (Aalsterweg) en biedt een prachtig uitzicht over Eindhoven. Deze appartementen zijn bedoeld voor ouderen en bieden alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid voor zorg-, dienst- en serviceverlening. Indeling appartement: Ruime hal; Berging met…

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Bouwvorm
Kwaliteit woning:
Goed
Bouwjaar:
1975
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
71
Inhoud:
185
Aantal kamers:
2
Aantal slaapkamers:
1
Aantal woonlagen:
1
Buitenruimte
Bergruimte
Schuur / Berging
Inpandig
Overig
Permanente bewoning:
1
Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
Kadastrale gegevens

Omschrijving

HERMAN GORTERLAAN 75, EINDHOVEN

Een fraai 2-kamer serviceappartement, gesitueerd op de 1e verdieping, in het fraaie woonzorg-centrum "Kortonjo". Gelegen op een markante lokatie op de hoek Aalsterweg / Herman Gorterlaan. Dit appartement (en dus ook het balkon) ligt aan de oostzijde van het gebouw (Aalsterweg) en biedt een prachtig uitzicht over Eindhoven. Deze appartementen zijn bedoeld voor ouderen en bieden alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid voor zorg-, dienst- en serviceverlening.

Indeling appartement:

Ruime hal; Berging met wasmachineaansluiting; Betegelde badkamer voorzien van zitbad, vaste wastafel en middels schuifwand afsluitbaar toilet met wastafel; Gezellige, ruime woonkamer met open keuken voorzien van vernieuwde moderne keukeninrichting met spoelbak, koelkast en elektrische kookplaat; Royale slaapkamer met toegang tot balkon en badkamer.

Algemeen:
Kortonjo is een complex dat bij ouderen in Eindhoven een uitstekende reputatie heeft vanwege het prettige woonklimaat, de vele faciliteiten en de centrale ligging. Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. In geval van nood is er dag en nacht een gekwalificeerde zorgmedewerker aanwezig. Ook zijn in het complex een dagwinkel, pedicure, kapper, wasserette, logeerkamers, maaltijdservice aanwezig. Kortom: een woning in een normaal appartementengebouw, waarin u zelfstandig uw eigen leven kunt leiden en waar u, indien gewenst, van allerlei faciliteiten gebruik kunt maken.
In een nieuwe parkeerkelder grenzend aan het gebouw is indien men dat wenst een parkeeplaats te huur.

Media

Locatie

Brochure


Naar het overzicht van alle woningen

Interesse in deze woning?

Ik help je graag verder

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.